Günlük burç yorumları astroloji uzmanları tarafından açıklanmaya devam ediyor. 27 Mart burç yorumlarına göre aşk, sağlık ve para konularında nasıl gelişmeler yaşanacak? Aslan burcunda Dolunay meydana geldi! Peki, Dolunay burçları nasıl etkileyecek? İşte

Günlük burç yorumları astroloji uzmanları tarafından açıklanmaya devam ediyor. 27 Mart burç yorumlarına göre aşk, sağlık ve para konularında nasıl gelişmeler yaşanacak? Aslan burcunda Dolunay meydana geldi! Peki, Dolunay burçları nasıl etkileyecek? İşte detaylar…

27 Mart Burç Yorumları

Mart ayının son günlerinde de önemli gökyüzü hareketleri meydana gelmeye devam ediyor. Ay’ın Yengeç burcunda seyahat ettiği hafta boyunca Mars ve Uranüs etkileşimi de sürüyor. Jüpiter ve Satürn arasındaki sert görünümün etkileri ise sona erdi. Aşkın gezegeni Venüs, Neptün ile kontak halinde bulunuyor. Haftanın en önemli olayı ise Aslan burcundaki Dolunay oldu. Etkilerini önümüzdeki on beş gün boyunca hissetmeye devam edeceğiz. Aslan temasının hakimiyet kurduğu bu süreçte hem gurur hem de egolar öne çıkacaktır. Risk almaya meyilli olacağınız bu dönem de radikal değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sadece hayatınızda değil, fiziksel görünüm ve yaşam şekli üzerinde de yenilikler meydana gelecektir. Spora başlamak isteyenler için güzel bir dönem olabilir. Sosyal hayatınız üzerinde de olumlu etkilerde bulunacak olan Dolunay, yeteneklerinizin açığa çıkmasını destekleyecektir. Dikkat çekmek ve göz önünde bulunmak isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler alanında ise sorunlar meydana gelebilir. Özellikle güvensizlik ve şüpheden kaynaklı ayrılık rüzgarları esebilir.

27 Mart 2021 Cumartesi Günlük Burç

Bu süreçte flörtöz yapınızın etkisiyle yeni insanlarla iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Birden fazla kişi ile yakınlaşmaya çalışma isteğiniz sorunları da beraberinde getirebilir. Satürn’ün Kova burcunda olması hayata karşı daha disiplinli bir yaklaşım şekli geliştirmenize olanak sağlayacaktır. Lakin, Dolunay döneminde hayatın eğlenceli ve renkli yönlerini keşfetme isteğiniz yükselişe geçecektir. İlgiyle takip edilen 27 Mart  burç yorumlarını sizler için hazırladık. Hava grubu burçları Kova, İkizler ve Terazi açısından iletişim alanındaki gelişmeler öne çıkmaya devam ediyor. Kova burçlarının ilişkilerindeki problemleri çözüme kavuşturma istekleri artacaktır. Yeni bir sayfa açmaya karar verecekleri bu dönem de geçmişin kalıntılarını hayatlarından temizlemek isteyeceklerdir. Bu durum radikal ve önemli kararlar almalarına yardımcı olabilir. Adalet ve eşitlik kavramlarına verdikleri önemin artmaya başlamasıyla birlikte mücadeleye başlayacaklardır. İnsan hakları ve hümanizm alanlarında dernek faaliyetleri yürütebilirler. Finansal açıdan kriz dönemi içerisinde bulunan Terazi burçları ise yeni bir yol ayrımının eşiğinde bulunuyor. Yakın çevrelerindeki insanların desteklerini elde etmeye başlayacaklar. İlişkileri sayesinde yeni iş bağlantıları kurabilirler. Jüpiter’in Kova burcunda yer almasının etkilerini hissetmeye başlayacaklardır. Duygusal açıdan kendilerini güçsüz hissedebilecekleri bu süreçte sevgiye aç olacaklardır. Aile bireyleriyle duygu ve düşüncelerini paylaşmaya çalışmaları faydalı olabilir. Zira, değer gördüklerini hissetmek psikolojilerinin düzelmesine yardımcı olacaktır. Ek olarak yeni iş arayışı içerisine girebilirler.

Toprak grubu burçları Başak ve Boğa açısından ise risk dolu hamleler yapacakları bir gün yaşanabilir. İlişkilerinde geri plana çekilerek huzur arayışında bulunan Başak burçları yeni bir bakış açısı kazanabilir. Odaklanma ve dikkat eksikliği problemlerine karşı daha sert bir savaş vermeye başlayabilirler. Boğa burçları içinse vefa ve sevgi kavramlarının yeniden tanımlanmaya başladığı görülecektir. İnsanlara karşı daha acımasız ve sert bir tutum içerisine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız hayal kırıklarının etkisiyle çevrenize duvar örme isteği duyabilirsiniz.

Psikolojik olarak yıprandığınız bu süreçte yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Ateş grubu burçları Aslan, Koç ve Yay açısından ise verimli ve şanslı bir gün yaşanacaktır. İşlerinizin yoluna girmeye başladığını hissedebilirsiniz. Enerjinizin yükselmeye başlamasıyla birlikte çevrenize ışık saçacaksınız. Yay burçlarının alacak verecek konularında temkinli adımlar atması gereken bir dönem yaşanacaktır. Borçlarınızı zamanında ödemeye gayret göstermeniz gerekebilir. Ev ve aile kavramlarının önemi artmaya başlayacaktır.

27 Mart 2021 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Kendinize güvendiğiniz kadar, aynı duyguları karşınızdaki kişiden de bekliyorsunuz. Bugün, sizin için önemli olan gurup çalışmalarına yönelebilir ve yapacağınız işlerden kişisel tatmin sağlayabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda mümkün olduğu kadar tartışmalardan kaçınmalı ve partnerinize hak vermeyi denemelisiniz.

27 Mart 2021 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Enerjinizi tamamen yapacağınız işlere aktarıyorsunuz. Bugün, sonuçlarını merak ettiğiniz konuların cevabını almanız güçleşecektir. Çalışma yaşantınızda gereğinden fazla sorumluluk almak, sizi bedensel ve ruhsal anlamda yıpratabilir. Özellikle hafta sonunu özel hobilerinize ayırarak zihninizi dinlendirmelisiniz.

27 Mart 2021 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacaktır. İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün, daha çok sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

27 Mart 2021 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aile ilişkilerinize daha fazla özen göstermenize neden olacaktır. Onlara sürpriz bir ziyaret yaparak, birlikte paylaşım ortamları yaratmayı başarıyorsunuz. Sizin doğal yapınızda var olan güven duygusunu sevdiklerinizle bütünleştiğiniz zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.

27 Mart 2021 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Yönetici gezegeniniz Güneş, sizin gibi ateş gurubu olan Koç'ta ilerlemektedir. Kişisel enerjinizi daha arttıracak çalışmalar içine gireceksiniz. Duygularınızı ikiye katlıyorsunuz. İnatçı tavırlarınız ve idealist yapınızla ilgili düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor oluşunuz, bazılarına ters gelebilir. Dikkatli olun.

27 Mart 2021 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Bulunduğunuz konumla ilgili zor anlar yaşıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür, kişisel ve toplumsal ilişkilerinizi olumsuz etkiliyor. Girişimciliğinizi ortaya çıkaracak enerji düşüklüğü yaşıyorsunuz. Bugün, içsel sesinizin doğrultularında hareket ederken ve başlangıçlar yerine, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

27 Mart 2021 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Duygularınızı, yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu bir şeklide aksettirebileceksiniz. Kısa yolların ve küçük seyahatlerin güncellik kazanması sonucunda, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

27 Mart 2021 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Çevrenizde, enerjinizi doğru kullanmayı başarıyor ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Düşüncelerinizi yaşama geçirirken birlikte çalıştığınız kişileri, yapıcı davranışlarınızdan olumlu etkileyeceksiniz. Bugün, kesici ve yanıcı aletlerden uzak kalmaya özen göstermelisiniz. Kazalara müsait bir gününüzdesiniz.

27 Mart 2021 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Çocukları olan Yay'ları eğlenceli bir ortam bekliyor. Ortak aktiviteler için özel ve güzel bir gün. Enerjiniz yüksek seyrediyor.

27 Mart 2021 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Ay, tepe evinizde ilerlerken, hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu olacağını gösteriyor.Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Partnerinizi düşüncelerinizden dolayı ikna etmelisiniz.

27 Mart 2021 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz.

27 Mart 2021 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Yaratıcılığınız ve değişkenliğiniz çok güzel lanse edebiliyorsunuz. Başarınızın altında yatan en önemli duygu, yaşamınıza çok çabuk şekil verebilmenizdir. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz. Stresten kaynaklanan, omuz ağrılarınız olabilir.