28 mayıs Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı kararları merakla bekleniyor. Sokağa Çıkma Yasağı, 65 yaş üssü ve 20 yaş altının akıbeti merakla bekleniyordu.

28 mayıs Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı kararları merakla bekleniyor. Sokağa Çıkma Yasağı, 65 yaş üssü ve 20 yaş altının akıbeti merakla bekleniyordu. Erdoğan 19:00 sularında yapacağı açıklamalarda 30 Mayıs - 31 Mayıs Sokağa Çıkma Yasağı olacak mı, 65 yaş üssü ve 20 yaş altı Sokağa Çıkma Yasakları ne zaman kalkacağı duyurucak.



Toplantı bitmek üzere!



15:00 sularında başlayan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Kabine toplantısı bitiyor. 19:00'da canlı olarak açıklamalar yapacak Recep Tayyip Erdoğan ve kurmaylarının vereceği kararlar merakla bekleniyor. İlk olarak 30 Mayıs - 31 Mayıs 2020 Sokağa Çıkma Yasağı olacak mı sorusu yanıt verecek olan Erdoğan, Şehirlerarası Seyehat Engelleri, Kafe ve Restaurantlar, 65 yaş üssü Sokağa Çıkma Yasağı, 20 Yaş altı Sokağa Çıkma Yasağı hakkkında açıklamalarda bulunacak.



30-31 Mayıs Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı olacak mı?



Sokağa Çıkma Yasağıyla ilgili ilk gelen bilgiler bu hafta Sonu, Sokağa Çıkma Yasağı son kez uygulanabilir. Vatandaşlara duyuru birazdan yapılacak. Kurmaylar ve Bilim Kurulu tavsiyesiyle son kez Sokağa Çıkma Yasağı ilan edilmesi yönünde. Erdoğan bir kez daha sorulmaması için son kez olduğunu vurgulayacağı gelen bilgiler arasında.



65 Yaş üssü ve 20 yaş altı olanlar!



En çok merak edilen ve Fahrettin Koca'nın da bu hafta duyuracağız dediği 65 yaş üssüne ve 20 yaş altına Sokağa Çıkma Yasağı bitiyor. 10 gün içerisinde 65 yaş üssü ve 20 yaş altı vatandaşlar Sokağa Çıkabilecek.



Şehirlerarası Seyahat Engelleri kaldırılacak!

SGK'dan Ölüm Aylığı Alanlara 5 Bin TL Promosyon: Bankalara Başvuru Süreci Başladı! SGK'dan Ölüm Aylığı Alanlara 5 Bin TL Promosyon: Bankalara Başvuru Süreci Başladı!


Erdoğan, bugün Şehirlerarası Seyahat engelleri kaldırılmasını duyuruacak. Tarih olarak 1 Haziran 2020 tarihi öne çıkıyor. 



Kafe ve Restauranlar açılıyor!



Kabine toplantısınde en çok merak edilen sorulardan biri olan Kafe ve Restauranlar tedbirli olarak açılacağı duyurulacak. 1 Haziran pazartesi günü Kafe ve Restaurantlar açılıyor.