29 Ocak Reyting sonuçları açıklandı mı? 29 Ocak 2020 Çarşamba reyting sonuçları kim kazandı. Ekranlarda reyting yarışı devam ediyor.

29 Ocak Reyting sonuçları açıklandı mı? 29 Ocak 2020 Çarşamba reyting sonuçları kim kazandı. Ekranlarda reyting yarışı devam ediyor. 29 Ocak reyting sonuçları sizler için derledik. 29 Ocak Çarşamba günü ratinglerde kim önde? ATV ekranlarında Kuruluş Osman , TRT1 ekranlarında Benim Adım Melek, Kanal D'de Afili Aşk, Show Tv ekranlarında Zemheri  ve Tv8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir yayınlandı. Peki 29 Ocak Çarşamba reytinglerde kim kazandı?



29 Ocak Reyting Sonuçları kim kazandı?



Ekranlarda reyting yarışı sürüyor. ATV ekranlarında Kuruluş Osman , TRT1 ekranlarında Benim Adım Melek, Kanal D'de Afili Aşk, Show Tv ekranlarında Zemheri  ve Tv8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir kıyasıya mücadele etti. Zorlu günde beş dizi birden yarıştı ve reyting almak için kıyasıya rekabet gösterecek. 



Zemheri tuttu mu izlendi mi?



Ay Yapım imzalı Zemheri dizisinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz ve Caner Cindoruk rol alıyor. Ayaz ve Firuze'nin imkansızlıklarla dolu aşkını anlatan dizi gerek hikayesi gerek oyuncularıyla çok sevildi. Daha çok AB grubuna hitap eden dizi, reyting listesinde ilk 10'da yer almayı başardı.

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek!  Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek! 


29 Ocak Çarşamba günü de 3. bölümüyle ekranlara gelen dizi, reytinglerde kaçıncı oldu çok merak edildi. 



Doğduğun Ev Kaderindir 29 Ocak reytingleri nasıl?



Tv8 ekranlarında yeni başlayan ve başrollerini İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir'in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gerçek hikayesiyle çok dikkat çekiyor. Zeynep'in iki dünya arasında kalan hayatını anlatan dizide Mehdi'nin kocaman yüreği herkesin içini ısıtıyor. Haliyle reyting listesine de iddialı bir giriş yapan dizinin 29 Ocak reytingleri her yerde aranmaya başladı.