29 Yaşındaki Kimsesiz Hasan Türkiye'yi Yasa Boğdu. Sokak röportajında karşımıza çıkan Hasan tüm anlattıkları herkese yaşamı bir defa daha sorgulatma gereği duyurdu.

29 Yaşındaki Kimsesiz Hasan Türkiye'yi Yasa Boğdu. Sokak röportajında karşımıza çıkan Hasan tüm anlattıkları herkese yaşamı bir defa daha sorgulatma gereği duyurdu. Hasan'ın söyledikleri Türkiye'yi ağlatmaya yetti.

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


Hasan Türkiye'yi yasa boğdu!



İsmi Hasan olan 29 yaşında doğma büyüme Ankara'lı, 1.5 senedir Babannesini kaybettikden sonra dışarda kalmaya başladı. Sokakta kalan Hasan, parası olsa otelde kalıyor ancak yinede haftada bir kere otelde kaldığına şükretiyor. Duşunu alan, çorap çamaşır değiştiren Hasan, Sokaklarda selpak satarak çorba içmesini sağlıyor. Parası olmayınca otelde kalamayan Hasan, Yanlızlıktan üzülüyorum. Şöyle bir gerçek var, Allah insanları sınar. Allah Bana taşımayacağı yük vermiyor. Genelde yere karton sererek metro'da yatan Hasan, bir yerde hayatını değişeceğini, işi olacağını ve aile kuracağına çok inanıyor. Güzel bir hayat yaşayacağına inanan Hasan, şu an dışarda olsada çok umutlu.



İşte o anlar!





Hayatın zor yanlarını bilen Hasan, hayatta yaşamayı sevdiğini ve bu hayatı bir şekilde yaşayacağını dile getirdi. Herkesin bir sıkıntısını olduğunu söylerek, liseyi makine bölümünde okudu.



Yaşadığı tüm kötülüklere rağmen özgüvenini, hitabet yeteneğini ve yüzündeki gülümsemeyi kaybetmemiş olan Hasan her yerde aranıyor. Bulunması için sizde haberi paylaşabilir, bir tanıdık bile görse Metro'yu gösterse tüm Yardım platformları Hasan'a destek olacak.