4 günlük Sokağa Çıkma Yasağı geldi. Bilim Kurulu üyeleri pazartesi günü yapacakları görüşmeyle birlikte 23-24-26-26 Nisan tarihinde 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı istemesi üzerine Erdoğan onayladı.

4 günlük Sokağa Çıkma Yasağı geldi. Bilim Kurulu üyeleri pazartesi günü yapacakları görüşmeyle birlikte 23-24-26-26 Nisan tarihinde 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı istemesi üzerine Erdoğan onayladı.



Son Dakika 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı geldi!



Cumhurbaşkanı 2 gün önce duyurduğumuz haberi ilan etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "23-24-25-26 Nisan tarihleri arasında 31 ilimizde sokağa çıkma yasağı uygulanacak." açıklaması yaptı. İlan365 okuyucuları haberi 3 gün önceden öğrendi.



4 Günlük Koronavirüs tedbiri Sokağa Çıkma Yasağı geliyor!

Ziraat Bankası ve 2 Dev Bankadan Ramazan Bayramı Öncesi Para İadesi Başladı! Bankalardan Nakit İade Nasıl Alınır? Ziraat Bankası ve 2 Dev Bankadan Ramazan Bayramı Öncesi Para İadesi Başladı! Bankalardan Nakit İade Nasıl Alınır?


Koronavirüs nedeniyle cumartesi ve pazar günleri uygulanan Sokağa Çıkma Yasağı bu hafta 4 güne çıkacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Sokağa Çıkma Yasağında bir tek cuma günü kalıyordu. 24 Nisan'da ramazanın ilk günü yoğunluk yaşanmaması için 4 Günlük Sokağa çıkma Yasağını Bilim Kurulu Tavsiye edecek.



Resmi Tatiller Sokağa Çıkma Yasağı uygulanabiliyor



Cumartesi ve pazar günleri resmi tatil olarak sayılıyor. Aynı şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramıda resmi tatil ve Sokağa Çıkma Yasağı kesin olarak uygulanacak bir gün. 23 Nisan, 24 Nisan ve 25 Nisan Cumartesi ve 26 Nisan 2020 Pazar günü Sokağa Çıkma Yasağı uygulanarak 4 günlük ilave tedbir Koronavirüs'ten kurtulmak için büyük bir fırsat olacak. 



Pazartesi Görüşülüp açıklanacak!



Bilim Kurulu, Pazartesi günü 23 Nisan, 24 Nisan, 25 Nisan ve 26 Nisan tarihleri kapsayacak 4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağını konuşacak ve onaylayacak. Ardından Pazartesi akşam saatlerinde Recep Tayyip erdoğan tüm Türkiye'ye açıklayacak.



Okullar 22 Nisan'da Görüşülecek!



Bilim Kurulu için oldukça uzun bir görüşme haftası olacak. 4 Günlük tatil pazartesi günü açıklanırken 22 Nisan 2020'de Okulların ne kadar daha kapalı kalacağı konuşulacak. İlk aldığımız duyumlara göre Okullar 30 gün daha kapalı kalması yönünde tavsiye geleceği. Ancak 22 Nisan için henüz gelen net bir bilgi yok. Ancak Okulların kararı da çarşamba günü açıklanacak.



4 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı ve Okulların tatilin uzaması bu hafta bilim Kurulu'nun en çok konuşulacak haberi.