Astroloji uzmanları tarafından 6 Aralık burç yorumları açıklandı. Peki, 6 Aralık burç yorumlarına göre hangi burçları neler bekliyor? Neptün ve Venüs arasındaki etkileşimin burçlar üzerindeki etkileri neler olacak? Venüs aşk hayatınızı nasıl etkileyecek?

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!
Astroloji uzmanları tarafından 6 Aralık burç yorumları açıklandı. Peki, 6 Aralık burç yorumlarına göre hangi burçları neler bekliyor? Neptün ve Venüs arasındaki etkileşimin burçlar üzerindeki etkileri neler olacak? Venüs aşk hayatınızı nasıl etkileyecek? İşte detaylar…

6 Aralık burç yorumları

2020 yılının son ayında gökyüzünde hareketli ve yoğun etkileşimler yaşanmaya devam ediyor. Aralık ayının en önemli hareketleri Ay ve Güneş Tutulması olarak karşımıza çıkıyor. 14 Aralık’tan sonra yepyeni bir dönem başlayacak. Satürn’ün Kova burcuna geçmesiyle birlikte ise kariyer ve iş odaklı gelişmelerin hayatınızın merkezine oturduğunu göreceksiniz. Lakin, bu tarihe kadar geçen süre içerisinde dikkatli ve kontrollü şekilde ilerlemeniz önem taşıyor. Aşkın gezegeni Venüs Akrep burcuna geçiş yaptı. Neptün ise Balık burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Su grubu burçları üzerinde bulunan Venüs ve Neptün kontağı duygusal açıdan etkili olacaktır. Venüs ve Neptün arasında meydana gelen üçgen açının etkilerini önümüzdeki hafta boyunca hissetmeye devam edeceğiz. Sevginin öne çıkacağı bir gün yaşayacaksınız.

Tüm burçlar açısından affetmek, kabullenmek ve iyiliştirmek gibi etkileri ortaya çıkaracaktır. Özellikle duygusal ilişkilerin başlaması için çok güzel bir zaman dilimi içerisine girdiğinizi söyleyebiliriz. Yeni bir ilişkiye başlamak, duygularınızı karşınızdaki kişiye en doğru şekilde ifade etmek ve geleceğe birlikte bakmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Duygularınızı yoğun şekilde hissedeceğiniz için adete içiniz içinize sığmayacak. Öte yandan Venüs ve Neptün üçgen açısının diğer etkisi yaratıcılık üzerinde şekillenecektir. Hayal dünyanızın kapıları aralanıyor. Yepyeni projeler üretmek, bugüne kadar hiç deneme fırsatı bulamadığınız aktivitelere yönelmek isteyebilirsiniz. Pasta yapmaktan fotoğraf çekmeye, resim çizmekten yeni oyunlar denemeye kadar farklı alanlarda kendinizi denemek isteyebilirsiniz. Bu sayede hem hayatınızdaki rutin döngüsünü kırmış olursunuz, hem de farklı alanlardaki yeteneklerinizi keşfederek yenilenme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Neptün iyicil enerji veren bir gezegen olarak kabul edilmektedir. Neptün ve Balık uyumu ise gökyüzünün en önemli ve güzel enerjisinin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Venüs’ün de devreye girmesiyle birlikte keyifli ve huzurlu anlar kaçınılmaz olarak ortaya çıkar. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeye odaklanmalısınız. Aile bireylerinizle aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmak için kullanabilirsiniz. Affetmek insanın iyileşmesini sağlayan en önemli ilaçtır. Bu yüzden kalbinizdeki sevgiyi çevrenizdeki insanlara yansıtmaktan korkmayın ve hareketi geçin. Merakla takip edilen 6 Aralık burç yorumlarını sizler için hazırladık. Toprak grubu burçları Boğa, Başak ve Oğlak açısından gün içerisinde enerjilerini yükseleğe çekecek gelişmeler yaşanacaktır. İş temposunun artmasından dolayı stresli anlar yaşasanız dahi kısa süreli olacaktır.

Çalışmaktan ve üretmekten mutluluk duyan Başak burçları, iş düzenleriyle ilgili önemli kararlar alabilir. Sosyal hayatlarındaki durgunluğu sona erdirmek için kabuklarını kırmaları gereken bir sürece girdiler. Aşk ve ilişkilere karşı daha ılımlı bir yaklaşım şeklini tercih etmeye başlayacaklar. Oğlak burçları açısından hane içerisindeki sorunlardan kaynaklı ani öfke patlamaları meydana gelebilir. Fiziksel aktivitelere yönelmek istediğiniz bu süreçte içinizdeki negatif enerjiyi boşaltmak isteyebilirsiniz. Ateş grubu burçları Yay, Aslan ve Koç cephesinde ise ilişkilerle ilgili konuların gündeme geleceği bir gün yaşanacaktır. İletişimin gezegeni Merkür, 21 Aralık tarihine kadar Yay burcunda kalmaya devam edecek. Bu yüzden iletişim konularında Yay burçlarının daha dikkatli davranması gerekebilir.

Yakın arkadaşıyla aralarındaki problemleri konuşmak yerine erteleme yöntemini tercih edebilirler. İş alanındaki yoğunlukları nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinin zedelendiği, darbeler aldığı bir süreç olacaktır. Karamsarlığa meyilli olacakları bu süreçte hem aile içi ilişkileri hem de arkadaşlıkları sınanabilir. Aslan burçlarının alışveriş konusunda dikkatli davranması ve harcamalarını kontrol altında tutmaya özen göstermesi gerekiyor.

6 Aralık 2020 Pazar KOÇ Burç Yorumu:
Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yaralanmak istediğiniz bir gün içindesiniz. Değişik düşüncelerden yola çıkarak sonuca daha fazla yaklaştığınızı görmekten mutlu olacaksınız. Bugün, koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çevrenizi inceliyor ve akıllıca kendinize pay çıkarıyorsunuz.

6 Aralık 2020 Pazar BOĞA Burç Yorumu:
Akıllı kişileri sevdiğiniz malum. Bugün ortak ilişkilerinizle birlikte hareket etmek zorunda kalacaksınız. Oysa siz, bireysellikten hoşlandığınız için, yapacağınız çalışmalarda kendi egolarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Farklı ve değişik yöntemlerle çalıştığınız için, bazı sonuçların değişik alternatiflerini görebiliyorsunuz.

6 Aralık 2020 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:
İdeallerinizle birlikte çevresel koşullarını gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerin hızlı hareket etmesinden hoşlandığınız için, bugün seçeneklerinizi kendi isteklerinizle birlikte değerlendireceksiniz. Mars'ın olumlu desteği sayesinde, kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalar neden olabilir.

6 Aralık 2020 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:
Duygusal değişimlerinizden yola çıkarak, fikir çatışmalarından uzak kalmayı başarmalı ve bulunduğunuz ortamlarda düzgün gitmeyen durumları içinizden yargılamalı ve bu konuda taviz vermemelisiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmak adına başlattığınız çalışmaların size kazandıracağı prestij önemli olacak.

6 Aralık 2020 Pazar ASLAN Burç Yorumu:
Çevresel koşulların sizi desteklemesine rağmen, içinize sinmeyen bir şeyler var sanki. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken arkadaş çevrenizde olumlu tablolar oluşturuyor. Zamanınızı daha sistematik kullanırsanız, enerji alış verişleriniz olumlu gelişecek. Bugün öfkelerinizi denetim altında tutmayı başardığınız zaman, her işiniz kolaylaşacak.

6 Aralık 2020 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:
Maddi konuların üstesinden gelebilmek için, bazı planlara ihtiyacınız var. Harcamalarınıza belli bir disiplin getirmeli ve karşınıza çıkan ani fırsatlardan faydalanmalısınız. Bugün kendinize zaman tanıyacak kadar vaktiniz olmayabilir ve çevrenizle birlikte hareket etmeniz gerekebilir. Biraz daha hızlanmalısınız.

6 Aralık 2020 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:
Arkadaşlık ilişkilerinizde hareketli bir ortam paylaşmayı amaçladığınız bu gün içinde, çevrenizdeki kişilerin duygusal sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Gireceğiniz ortamlarda herkes, size problemlerini anlatmak isteyecektir. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir unutmasınlar.

6 Aralık 2020 Pazar AKREP Burç Yorumu:
Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Ay'ın bulunduğu konum, sizi daha da hassas yapıyor. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Bugün ailenizin istekleri karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz.

6 Aralık 2020 Pazar YAY Burç Yorumu:
Bugün düşüncelerinizi gizlemekten hoşlanıyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarda, çevresel baskının üzerinde hissetmenizden kaynaklanan bir süreç yaşıyorsunuz. Enerjinizin üstünde hareket ettiğiniz zaman, sinirli ve asabi tavırlar sergiliyorsunuz.Dışa yansıttığınız tavırlarınızdan belli olmaması size özel bir yetenek.

6 Aralık 2020 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:
Maddi sorunlarınızı yeniden gözden geçirdikten sonra, asıl yapmak istediğiniz planlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Bugün akıllı ve işini bilen kişilere ihtiyacınız olacak. Yeni tanışacağınız kişilerin fikirlerinden etkilenmeniz mümkün. Akıllı kişilerle yapacağınız fikir alışverişinden karlı çıkacağınız için, sezgileriniz sizi yeniden şekillendirecektir.

6 Aralık 2020 Pazar KOVA Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerlerken, size sağlayacağı motivasyonu görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle farklı düşünceler içinde olacaksınız. Onun iyi niyetli yaklaşımları, sizin çevresel şartlarınıza uymayabilir. Duygusal ilişkilerinize hiç kimsenin karışmasını istemiyor olmanız, onunda bu konuda çaba göstermesini gerektirecek. Olaylara netlik getirmelisiniz.

6 Aralık 2020 Pazar BALIK Burç Yorumu:
Ani değişimlerden hoşlanmadığınız için, zihinsel ve bedensel bir gerilim söz konusu. İç dünyanızın karışıklığını bir an önce düzeltmeli, kendinize yeni bir motivasyon alanı sağlamalısınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.