7 Eylül reyting sonuçları. 7 Eylül 2020 Pazartesi reytingleri kim kazandı.

7 Eylül reyting sonuçları. 7 Eylül 2020 Pazartesi reytingleri kim kazandı. Ekranlarda pazartesi reytingleri en çok merak edilen günlerden biri.  7 Eylül  Pazartesi reytingleri kim kazandı? 7 Eylül Pazartesi Star TV ekranlarında Sefirin Kızı, TV8'de MasterChef, Fox TV ekranlarında Yasak Elma ve Show TV ekranlarında Çukur dizisi kıyasıya rekabet içinde kazanan kim oldu.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


7 Eylül 2020 Pazartesi reyting sonuçları!



Ekranlarda pazartesi reyting savaşını kim kazandı? Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı, TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur, FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma arasında reyting savaşını kim kazandı? Tüm kanallarda en çok izlenen program hangisi oldu? 7 Eylül Pazartesi reytingleri hangi dizi birinci oldu.



Çukur ve Sefirin Kızı reytinglerde kapıştı!



Pazartesi reytinglerinde kazanan yapım merak ediliyor. Çok sevilen Sefirin Kızı oldukça artırdığı reytingleriyle pazartesi Çukur'a meydan okuyor. Çukur reytingleri ve Sefirin Kızı reytingleri aynı şekilde yükseliyor. FOX TV ekranlarında Yasak Elma reytingleri geçtiğimiz sezon artırmıştı. Ancak Sefirin Kızı biraz izleyicisi aldı ancak yine Yasak Elma reytinglerde devam edecek. 



FOX Ana Haber rekor kırabilir!



7 Eylül 2020 Reytinglerinde FOX Ana Haber büyük bir çıkış yakalamış olabilir. Çünkü görevinden istifa eden Fatih Portakal son kez izleyici karşısına çıktı. 



Müge Anlı reytinglere damga vuruyor!



Öte yandan gündüz kuşağına da Müge Anlı yıllardır olduğu gibi damga vurmaya devam ediyor. Zuhal Topal'da üç sezondur rakipleri karşısındaki üstünlüğünü gösteriyor.  Hatta TV8'de yayınlanan Apartmanlar Yarışıyor reytinglerde başarısız oldu ve ekranlara veda etti.