7. Koğuştaki Mucize filmi daha önce açıklanan tarihte Netflix gelmedi.

7. Koğuştaki Mucize filmi daha önce açıklanan tarihte Netflix gelmedi. 7. Koğuştaki Mucize filmi Netflix için yayınlanma tarihi 11 Mart olarak açıklanmıştı. Ancak Yedinci Koğuştaki Mucize filmi izle ne zaman Netflix gelecek, ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. 7. Koğuştaki Mucize filmi Netflix henüz yayınlanmadı.



7. Koğuştaki Mucize açıklanan tarihte yayınlanmadı!



Netflix, daha önce 11 Mart 2020 olarak duyurduğu 7. Koğuştaki Mucize filmini izlemek isteyenler büyük bir şoka uğradı. 7. Koğuştaki Mucize filmi yayınlamıyor. 11 Mart olarak açıklanan 7. Koğuştaki Mucize Netflix tarihi için hayranları dün gelmeyen filmi bugün bekliyor. Yedinci Koğuştaki Mucize film izle yayını Netflix gelmeyince hayranları sinirlendi. 7. Koğuştaki Mucize filmi netflix tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!


11 Ekim'de vizyona giren Yedinci Koğuştaki Mucize filmi 2019'un en çok izlenen filmi konumunda. Toplamda 5 Milyon 300 bin kişi tarafından izlenen filmi Mehmet Ada Öztekin çekti. Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile toyon, İlker Aksum, Deniz Baysal, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya gibi yıldızların yer aldığı film, 219 yılında en çok izlenen 10 yerli film arasında.



Son Dakika 7. Koğuştaki Mucize filmi Netflix tarih güncelledi!



Son dakika biz bu haberi yazarken Netflix'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi. 7. Koğuştaki Mucize Filmi Netflix tarih güncellemesine gitti. 7. Koğuştaki Mucize filmi 13 Mart 2020 Cuma günü Netflix ücretsiz olarak izlenecek.



7. Koğuştaki Mucize filmi izle 13 Mart 2020'de Netflix'te