İzlenme rekorları kıran ve pek çok ödül alan 7. Koğuştaki Mucize'nin başrollerini baaşrılı oyuncu Aras Bulut İynemli ve oyunculuğu ile herkesi kendisine hayran bırakan Nisa Sofiya Aksongur paylaşıyor.

Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK! Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK!
İzlenme rekorları kıran ve pek çok ödül alan 7. Koğuştaki Mucize'nin başrollerini baaşrılı oyuncu Aras Bulut İynemli ve oyunculuğu ile herkesi kendisine hayran bırakan Nisa Sofiya Aksongur paylaşıyor. Film hem sinemada hem de dijital platformlarda üstün başarı yakaladı. 5 milyon 316 bin 933 gişe yapan 7. Koğuştaki Mucize, dijital platformlarda da popüler filmler sıralamasında yerini aldı.

Filmin tartışma yaratan konusu ise filmin başka bir filmden uyarlama olması. Güney Kore filmi olan “Miracle in Cell No. 7”dan uyarlanmış olan 7. Koğuştaki Mucize filminin Oscar için uygun olup olmadığı tartışılıyor. Birçok sinemacı, oyuncu, tiyatrocu ve sanatçı bu konuyu tartışıyor. Herkes bu konu hakkında fikrini söylüyor. Çoğunluk filmi desteklerken bir kısım da bu filmin kesinlikle Oscar almaya uygun olmadığını söylüyor. Daha önce de uyarlama olduğu halde Oscar ödülü alan filmler vardı.



Oscar alan uyarlama filmler;

  • Kon-Tiki (Thor Heyerdahl’ın seyahati ve belgeselinden yeniden uyarlamadır.)

  •  The Departed (Hong Kong yapımı Infernal Affairs’tan uyarlamadır.)

  • The Great Gatsby (F. Scott Fitzgerald’ın ünlü eserinden uyarlamadır.)