8 Mart reyting sonuçları. 8 mart 2020 pazar reytingleri merak ediliyor.

8 Mart reyting sonuçları. 8 mart 2020 pazar reytingleri merak ediliyor. 8 Mart pazar günü reyting sonuçları merak ediliyor. Gel Dese Aşk reytingleri merak ediliyor. Güvercin reyting sonuçları ve Survivor reyting sonuçları merak ediliyor. ATV Ekranlarında yayınlanan Gel Dese Aşk, Star TV ekranlarında yayınlanan Güvercin ve TV8 ekranlarında Survivor reyting sonuçları merak ediliyor.



8 Mart Reyting Sonuçları



RTÜK tarafından 8 Mart reyting sonuçları açıklandı. Peki, 8 Mart reyting sonuçlarına göre en yüksek izlenme oranı hangi diziye ait oldu? Gel Dese Aşk reyting sonuçlarında kaçıncı sırada yer alıyor? Güvercin reyting oranları yükseldi mi? 



8 Mart 2020 Pazar Reyting Sonuçları



Televizyon izleyicisinin merakla takip ettiği 8 Mart reyting sonuçları netlik kazandı. Pazar akşamları ağırlıklı olarak spor programlarına yer verilmesine rağmen; diziler de reytingleri zorlamaya devam ediyor. Galatasaray'ın Sivasspor ile karşılaştığı müsabakanın detayları Aspor, Beyaz TV, NTV ve TRT Spor'da masaya yatırıldı. 8 Mart Pazar akşamı Gel Dese Aşk ilk bölümüyle ekrana geldi. Uzun süredir tanıtım fragmanları yayınlanan dizi beklentilerin üzerinde reyting oranına sahip oldu.



Günün en çok izlenen dizileri arasına yerleşmeyi başaran Gel Dese Aşk zengin oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla seyirciden tam not oldu. Totalde olmasa bile AB grubunda zirveye yerleşen dizi, önümüzdeki haftalar içinde umut verdi. Star TV'de yayınlanan Güvercin ise reyting oranlarını yükseltmeye devam ediyor. Gaziantep'te çekimleri süren dizi de imkansız bir aşk hikayesi anlatılıyor. Geçmişin sırları arasında aşklarını yaşamaya çalışan Kenan ve Züluf için kader ağlarını örüyor.



Totalde ikinci sırada yer alan Güvercin, AB grubunda da dördüncülüğe yükselmeyi başardı. TRT 1'de ise Şampiyon dizisi yeni bölümüyle ekrana geldi. Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilmesine rağmen; beklentileri karşılamayı başaramayan Şampiyon yine kan kaybı yaşadı. Şampiyon hem totalde hem de AB grubunda ilk on içerisinde yer aldı; ama zirveye giden yolda oldukça geride kaldı.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank 10.000 TL'ye Kadar Ödeme! NAKİT ödemeler başladı! Hemen alınacak! Ziraat Bankası ve Vakıfbank 10.000 TL'ye Kadar Ödeme! NAKİT ödemeler başladı! Hemen alınacak!


Güne damgasını vuran programsa Survivor 2020 oldu. Bir ekran fenomeni haline dönüşen Survivor, totalde zirveye yerleşti. Heyecan ve gerilimin bir an olsun eksik olmadığı Survivor, haftada beş gün ekrana gelmesine rağmen yüksek reyting oranları almaya devam ediyor.