İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında 81 ile gönderilen genelge doğrultusunda tüm illerde cadde ve sokaklarda sigara içilmesinin yasaklandığı açıklandı! İçişleri Bakanlığı'nca yayınlanan genelgeye göre geceyarısından itibaren geçerli o

SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda! SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda!
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında 81 ile gönderilen genelge doğrultusunda tüm illerde cadde ve sokaklarda sigara içilmesinin yasaklandığı açıklandı!

İçişleri Bakanlığı'nca yayınlanan genelgeye göre geceyarısından itibaren geçerli olmak koşuluyla 81 il genelinde sokak ve caddelerde sigara içilmesi yasak olacak ve coronavirüs tedbirleri doğrultusunda alınan bu yasağı ihlal edenlere yasalarca belirlenmiş oranda ceza yazılacak.

Bu karara şimdiden sosyal medyada çok sayıda vatandaş tepki gösterirken özellikle çok sayıda çalışan "nerede sigara içececeğiz?" diye tepki gösterdi. AVM'lerin açık alanlarında sigara içmek yasaklanmazken, kamuya ait yerlerde ise tamamen yasaklandı.