9 Mart Reyting sonuçları. 9 Mart 2020 Pazartesi reytingleri kim önde.

9 Mart Reyting sonuçları. 9 Mart 2020 Pazartesi reytingleri kim önde. Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur mu, FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma mı Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı mı birinci oldu. Üç dizi arasında kıyasıya rekabet varken, Survivor ve Kim Milyoner Olmak İster'de yarış sürüyor.



9 Mart Reyting Sonuçları



RTÜK tarafından 9 Mart reyting sonuçları açıklandı. Peki, 9 Mart reyting sonuçlarına göre zirveye hangi dizi yerleşti? Çukur reyting oranları yükseldi mi? Seferin Kızı reyting sıralamasında kaçıncı oldu? İşte detaylar.



9 Mart 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!


Ekrandaki dizi ve programların kaderini belirleyen reyting sonuçları günlük olarak açıklanmaya devam ediyor. RTÜK tarafından açıklanan sonuçlar total, AB ve A grubu olmak üzere üç farklı kategori altında toplanıyor. Heyecanla takip edilen 9 Mart reyting sonuçları netlik kazandı. Pazartesi akşamları ekranda kıyasıya dizi savaşları yaşanıyor. Günün en çok izlenen dizisi ise Seferin Kızı oldu. Zirvedeki yerini korumayı başaran dizi güçlü oyuncu kadrosunu sürükleyici senaryosuyla desteklemeyi başarıyor. Nare ve Sancar arasındaki gerilime Gediz'in platonik aşkı eşlik ediyor.



Totalde ve AB grubunda zirveye yerleşen Seferin Kızı dizisinin hemen ardından Çukur geliyor. Oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil etmeye devam eden Çukur, yeniden reytinglerde birinci olmayı hedefliyor. Nejat İşler'den sonra kadroya Barış Arduç'un da katılacağı açıklandı. Çukur, totalde ikinci sırada yer almasına rağmen yüksek share oranlarıyla dikkat çekiyor. 9 Mart reyting sonuçlarında öne çıkan diğer diziyse Yasak Elma oldu. Halit'in iflas etmesiyle başlayan süreçte Yıldız başarılı bir iş kadını olmuştur. Yıldız, Halit'in kendisini Leyla ile aldatmasını affedemez ama eski eşine ve çocuklarına yardım etmek zorunda olduğunu hisseder. Halit, hayatında ilk kez çaresizliği ve yoksulluğu tatmıştır. Tam umutlar tükendiği anda yeniden zengin olmayı başarır. Bu sefer, zor gününde yanında olmayan herkesten intikam almak için geri dönecektir.



FOX ana haber bülteniyse totalde ilk beş arasında yer almasına rağmen, dizileri geçmeyi başaramadı. Özellikle Çukur ve Seferin Kızı'nın yüksek izlenme oranları haber bülteninin geriye düşmesine neden oldu. Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul ise adım adım finale doğru yürüyor. Reytinglerini kısa süreliğine yükseltmesine rağmen yeniden kan kaybı yaşamaya başladı.