MasterChef'te Acun Ilıcalı, Survivor'da olduğu gibi dışarı bilgi sızdıran ismi buldu. TV8 ekranlarında her gün yayınlanan ve rekorlar kıran MasterChef programı heyacanını artırmayan ve her hafta elenen ismin sızmasıyla birlikte, Acun Ilıcalı ifşacıyı bul

İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün! İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün!
MasterChef'te Acun Ilıcalı, Survivor'da olduğu gibi dışarı bilgi sızdıran ismi buldu. TV8 ekranlarında her gün yayınlanan ve rekorlar kıran MasterChef programı heyacanını artırmayan ve her hafta elenen ismin sızmasıyla birlikte, Acun Ilıcalı ifşacıyı buldu. Son haftalarda şampiyonun kim olacağı beklenirken, Acun Ilıcalı gerekirse çekim yapmayın abi o ifşacıyı bulun sözleri gerçek oldu ve kişi yakalandı.

Elenecek yarışmacı merak ediliyor!

Her hafta MasterChef yeni haftaya girmeden elenen isim ortaya sızıyordu. Daha önce Survivor'ın tüm sezonlarında ifşa olan elenen ismi söyleyen kişiyi yakalarak onu yem eden Ilıcalı, bu hafta da aynı statejiyi kullandı. Acun Ilıcalı, 10 kişilik çekim ekibini dışarı çıkartarak son çekimi yaptırdı. Yanında yıllardır duran iki kameracıya güveni sonsuz olan Ilıcalı, bunu yapabilir misiniz dedi ve zorlu bir çekimi 2 kişi yaptırdı. Her hafta 10 kişinin çektiği sahnede Acun Ilıcalı'da görev yaptı.

Dışarı çıkınca 8 isim birden verdi!

Acun Ilıcalı, Türkiye'de 3 sayfada yer alan ifşa haberlerine savaş açmıştı. Ancak bazı sayfalar halen durmuyordu. Acun Ilıcalı, MasterChef son bölümünde jüriyle beraber ortak hareketle elenen ismi 8 çalışınana 8 farklı isim birden verdi. Piyasada MasterChef bu hafta Uğur elendi söylentisi çıktı. İşte Uğur'un ismini Acun Ilıcalı sadece bir kişiye verdi. MasterChef'te bu hafta Furkan veda ederken ifşacı da ortaya çıktı.

Kıramayacağı bir abisinin isteği üzerine..

Acun Ilıcalı, MasterChef ifşacısının görevini hemen son verdi ancak Pandemi döneminde işten çıkartma olmadığı için şimdilik sadece temizlik işlerinde görevlendirme kararı aldı. Hiç bir şekilde Acun Medya bir katından fazla yukarı yada aşağı çıkmayan kişinin Pandemi sonrası işine son verileceği öğrenildi.

Acun Ilıcalı, Survivor'da yıllardır güvendiği ve Acun Medya'nın belkemiği olan biri ifşaladığı öğrenince çok üzülmüştü. Ancak bu sefer Acun Ilıcalı, kendisinin seçtiği değil, bir abisinin işsiz diyerek işe aldığı ve o kişinin de spor camiasının en önemli isimlerinden birinin yiğeni olduğu öğrenildi.

Acun Ilıcalı kafasına koyduğu her işi yaptığı gibi MasterChef ifşacısını da hızlı bir şekilde yakaladı ve artık MasterChef elenen isim sızmayacak.