Acun Ilıcalı bedava bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? sorusu geçtiğimiz hafta düzenlenen Acun Ilıcalı Haydi şimdi sloganı altındaki kampanyada toplanan Mevla akabinde sıklıkla araştırılıyor. Peki uzaktan eğitimi devam ettiği şu günlerde eğitiminden uza

Acun Ilıcalı bedava bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? sorusu geçtiğimiz hafta düzenlenen Acun Ilıcalı Haydi şimdi sloganı altındaki kampanyada toplanan Mevla akabinde sıklıkla araştırılıyor. Peki uzaktan eğitimi devam ettiği şu günlerde eğitiminden uzak kalan öğrenciler için düzenlenen ücretsiz dizüstü bilgisayar kampanyası başvuruları nasıl yapılacak ?Haydi şimdi bedava bilgisayar başvuru formu nasıl yapılır?



Yardımsever kimliğinde birçok kampanyada Öncü olan Acun Ilıcalı pandemi sebebiyle uzaktan eğitim alan öğrencilere destek olmak için Haydi Şimdi sloganı Altında bedava bilgisayar kampanyası düzenlemişti. Binlerce kişi Haydi şimdi kampanyasına SMS yolu ile eğitim yazı 2868 e mesaj göndermiş ve bağışta bulunmuştu bunun Sonrasında da şu sıralar en çok merakla beklenen soru ücretsiz dizüstü bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? sorusu idi



Ücretsiz bilgisayar başvurusu nasıl yapılır



Acun Ilıcalı bedava bilgisayar kampanyasına başvuru nasıl yapacağım diyen öğrenci sayısı 100 binlere ulaşmak da iken hem Acun Ilıcalı hem de teknofest 2020 paydaşlarının yaptığı bağış ile toplanacak olan laptop Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak çalışma sonucunda belirlenen öğrencilere dağıtılacak. Bedava bilgisayar kampanyasında toplanan tüm para Acun Ilıcalı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'na aktarılacak ve ihtiyacı olan bütün öğrenciler Haydi şimdi bedava bilgisayar kampanyasından faydalanacak



Bedava bilgisayar başvurusu kimler faydalanacak



Günlerde bedava bilgisayar kampanyası Haydi şimdi sloganı ile düzenlenen yardım kampanyasında milyonlarca lira sadece öğrenciler için toplanmıştır. Kampanyanın bitmesi sonrasında Haydi şimdi bedava bilgisayar kampanyası başvuru nasıl yapılır? sorusu öğrenciler tarafından sorulmakta iken son dakika öğrendiğimiz bir konuda Bu kampanyanın sadece ilkokul ve ortaokul öğrencileri için geçerli olduğu bilgisi elimize ulaşmıştır.



Bakan Ziya Selçuk, tablet kampanyaları hakkında şunları söyledi:



Türk milletinin genel bir kültürel kodu var. Herhangi bir afet, deprem sel olduğunda ya da bir ihtiyaç olduğunda hemen organize oluyorlar. Bu bizim çok güzel bir hasretimiz. Bu anlamda biz elimizden geleni yapıyoruz. Yapmakta vazifemiz. Bir yandan da ulaşamadığımız çeşitli nedenlerden dolayı durumlar oluyor. Biz bunu takdir ile izliyoruz. Ama asıl olan vazife MEB'in. Çok sayıda okul yapan, bağış yapan hayırseverimiz var. Bu bizim zaman geleneğin içerisinde sürdürdüğümüz bir şey. Şimdi de çeşitli belediyelerimiz, Konya Belediyesi 10 bin tabletten bahsetti. Bir çok kuruluş ve Kızılay'ın bir çalışması olacak.

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


Bizim derdimiz bütün Türkiye'yi online üzerinden eğitmek değil. Bu geçici bir durum. Biz bundan kısmen faydalanacağız ilerde ama bizim asıl işimiz yüz yüze eğitim. Bu çerçevede il ve ilçe müdürlüklerimize vatandaşımızın gönüllü katkısı olacaksa tabii ki başvurabilir. Gelecek hafta başlayacak olan Kızılay'ın çalışmasına da katkı sağlayabilirler. Bunların hepsi bizim kurumlarımız.



Acun Ilıcalı bedava bilgisayar kampanyası kaç para toplandı



Yardımsever Acun Ilıcalı'nın düzenlediği bedava bilgisayar kampanyası Haydi şimdi sloganı altında toplanırken gecenin sonunda yedi buçuk milyon lira bağışın ellerinde olduğu Artı bu rakamlara da SMS lerin dahil olmadığı açıklandı.



Gecenin sonunda Acun Ilıcalı açıklama yaptı



İlköğretim ve ortaöğretimde ihtiyaç sahibi öğrencilerin izin uzaktan eğitime erişebilmesi için düzenlenen kampanyada tüm Türkiye elinden geleni yaptı.



Acun Ilıcalı açıklamada "Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor. Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için pazar akşamı TV8'de büyük bir kampanya düzenlendi. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım şeklinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, 10 milyon tl değerinde bir yardım topladı. Acun Ilıcalı başlattığı dizüstü bilgisayar yardımları MEB tarafından pazartesi başvuruları alınacak'' dedi.