Acun Ilıcalı bedava dizüstü bilgisayar veriyor. Peki Acun Ilıcalı Laptop başvuruları nereden yapılacak? Dizüstü Bilgisayar desteği nereden alınır? Merakla beklenen Acun Ilıcalı laptop desteği programı yardımları TV8 ekranlarında destek toplanacak.

Acun Ilıcalı bedava dizüstü bilgisayar veriyor. Peki Acun Ilıcalı Laptop başvuruları nereden yapılacak? Dizüstü Bilgisayar desteği nereden alınır? Merakla beklenen Acun Ilıcalı laptop desteği programı yardımları TV8 ekranlarında destek toplanacak. Peki İhtiyaç sahibi insanlar nasıl belirlenecek.



Acun Ilıcalı bedava dizüstü laptop nasıl alınır?



Haydi Şimdi programıyla TV8 ekranlarında bambaşka bir kampanya başlatan Acun Ilıcalı, Pandemi döneminde uzaktan eğitim için laptobu olmayanlara, bilgisayara ihtiyacı olanlara bedava laptop verecek. Peki hAydi Şimdi kampanyası başvuruları nereden yapılacak? Toplanan paralarla laptop kime nasıl verilecek sizler için araştırdık.



TV8 ekranlarında 20 Eylül Pazar akşamı 23:15'de başlayacak Haydi Şimdi Bilgisayar kampanyası heyacanla bekleniyor. Haydi Şimdi Bilgisayar kampanyası laptop verecek olan Acun Ilıcalı, bedava dizüstü bilgisayar başvuruları nereden ve nasıl yapılacağı merakla bekleniyor. 



Bedava Laptop Bilgisayar kampanyası TV8 başvuruları nasıl yapılacak?



TV8 ekranlarında başlayacak Laptop kampanyası başladığı andan itibaren başvurular yapılabilecek. Acun Ilıcalı ilk etapta yardımları toplayacak. Acun Ilıcalı hemen ardından laptopları ihtiyaç sahipleri nereden ve nasıl ulaştıracağını da açıklayacak.



Ücretsiz Bilgisayar Kampanyası TV8 Acun Ilıcalı bende almak istiyorum diyen vatandaşlarımız için ilan365 yine en net bilgiyi verecek. Birazdan TV8 ekranlarında başlayacak programda, Acun Ilıcalı Uzaktan eğitime erişim için, İlköğretim, Ortaöğretimde yer alan 1. sınıf, anaokulu, 2. sınıf, 3. sınıf, 4. sınıf, 5. sınıf, 6. sınıf, 7. sınıf ve 8. sınıfların başvurabileceği Dizüstü Bilgisayar desteği verecek. Uzaktan Eğitime erişim sağlanacak bilgisayarlar liselier henüz başvuramayacak.

Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu! Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu!


Liseliler Uzaktan Eğitim için Dizüstü Bilgisayar alabilecek mi?



Acun Ilıcalı'nın bedava dizüstü bilgisayar kampanyasına 9. sınıf, 10. sınıf, 11. sınıf ve 12. sınıflar henüz başvuru yapamayacak. Ancak Acun Ilıcalı, bir destek daha gelmesi durumunda haftaya pazar sadece Liseliler için Uzaktan Eğitim Dizüstü Bilgisayar kampanyası başlatacak. Şu an için sadece İlköğretim ve ortaöğretimdeki kişiler başvuru yapabiliyor.