Ünlüler ve Gönüllüler'in yarıştığı 2020 Survivor hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün konseyde yaptığı açıklamada Instagram canlı yayında 2 milyonluk rekoru kırmak için yarışacaklarını söyledi.

Ünlüler ve Gönüllüler'in yarıştığı 2020 Survivor hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün konseyde yaptığı açıklamada Instagram canlı yayında 2 milyonluk rekoru kırmak için yarışacaklarını söyledi. 25 Mayıs Pazartesi akşamı tüm yarışmacılarla Instagram hesabından canlı yayın yapan Ilıcalı, dakikalar içinde 3 milyon kişiyle dünya rekorunu kırdı. 



Rekorun ardından yarışmacılarla partiye giden Ilcalı, bu anları da takipçileriyle paylaştı. Kutlamada Cemal Can, DJ performansı sergiledi. 



Instagram canlı yayın rekoru kimdeydi?



4 Mayıs 2020 tarihinde, Rapçi Tekashi 6ix9ine Instagram canlı yayınında en çok izlenenler rekorunu kırmıştı. Acun Ilıcalı ise bu rekoru egale ederek birinciliğe yerleşti.



Survivor 25 Mayıs akşamı neler yaşandı?



Survivor'ın bu akşam yayınlanan canlı bölümünde ilk olarak bir kareoke yarışması yapıldı. Ardından canlı yayına geçildi ve Acun Ilıcalı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı anket sorularını yarışmacılara sordu ve tahmin istedi. Bu anların ardından Ilıcalı ve Survivor 2020 yarışmacıları Instagram üzerinden canlı yayında rekor denemesine geçti. 

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Ardından yarışmacılar kutlama partisine gitti. Ilıcalı bu anları da takipçileri için yayınlamaya devam etti.