Acun Ilıcalı, çok yakında olarak paylaştığı Exxen ismi sosyal medyada günün en çok aranan yazısı oldu. Exxen ne demek? Exxen nereden girilir ve Exxen ne demek kısa sürede milyonlarca arandı.

Acun Ilıcalı, çok yakında olarak paylaştığı Exxen ismi sosyal medyada günün en çok aranan yazısı oldu. Exxen ne demek? Exxen nereden girilir ve Exxen ne demek kısa sürede milyonlarca arandı. Peki Exxen nedir? Exxen ne demek! Exxen hangi programlar olacak?



Acun Ilıcalı yeni dijital programını duyurdu!



Acun Ilıcalı günler öncesi açıkladığı Netflix benzeri yeni Dijital platformunun ismi belli oldu. Exxen ismini verdiği yeni Dijital platformun ismi belli oldu. Exxen, Acun Ilıcalı tarafından kurulmuş Netflix, Blutv ve puhutv benzeri platformdur. Acun Ilıcalı sahibi olduğu yeni Dijital platformda, dizi, film, belgesel, program ve eğlenceli içerikler yer alacak.



Aleyna tilki ve Cemal Can Canseven programda!



Exxen ilk programı belli oldu. Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven, Acun Ilıcalı sahip olduğu Exxen platformunda program yapacak. Aleyna tilki ve Cemal Can Canseven Exxen yayınlandığı gün ve her hafta çok özel içerikle Exxen'de!



Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Exxen'de



Acun Ilıcalı yeni platformu exxen'de Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı beraber program yapacak. İkili için Exxen en eğlenceli programını yapmasını bekliyor.



Rapstar Türkiye Exxen'de

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Ben Fero ve Ceza ile Exxen'de Rapstar programı yapılacak. Acun Ilıcalı Exxen'de rap programı çok güveniyor ve rekor kırması bekleniyor.