Acun Ilıcalı hediye dizüstü laptop kampanyasında ne kadar para topladı. Bir çok kişinin destek olduğu kampanya kim ne kadar ödeme yaptı! Acun Ilıcalı Hediye Dizüstü laptop kampanyası öğrenciler bilgisayarları nereden alacak? Laptop kampanyası toplanan to

Acun Ilıcalı hediye dizüstü laptop kampanyasında ne kadar para topladı. Bir çok kişinin destek olduğu kampanya kim ne kadar ödeme yaptı! Acun Ilıcalı Hediye Dizüstü laptop kampanyası öğrenciler bilgisayarları nereden alacak? Laptop kampanyası toplanan toplam para ne kadar? Acun Ilıcalı öğrencilere bilgisayarları nasıl ulaştıracak!



Acun Ilıcalı Hediye Dizüstü bilgisayar ne kadar topladı?



Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında yayınlanan yardım gecesinde Laptop olmayan öğrencilere bedava laptop verecek. Tanesi 3000 TL olan Laptoplar için Milli eğitim Bakanlığına destek olmak isteyen Ilıcalı, her yerden destek yağdı. Peki toplam ne kadar para toplandı? Acun Ilıcalı ne kadar para topladı? 100 bin TL üzeri bağış yapanlar ile Eğitim yaz 2868 gönder kampanyasıyla herkes katılabiliyor. İlköğretim ve ortaöğretimdeki İhtiyaç Sahibi Öğrencilerimize Uzaktan eğitim erişim için Dizüstü Bilgisayar Desteği veriliyor.



Rekor Kırıyor!



Acun Ilıcalı, canlı yayında Mesut Özil'i çıkarttı. Amine Gülse Özil ile birlikte programa katılan Mesut Özil ne kadar para verdiği belli oldu. Mesut Özil 250 Bin TL destek vererek programa katıldı! Acun Ilıcalı ve Mesut Özil Türkiye gel demesi de bir gün Fenerbahçe'de oynamasını çok istediğini tekrar dile getirdi. Mesut Özil 250 bin TL yardım yaptı.



Kimler ne kadar yardım yaptı!



Mesut Özil - 250 bin TL



Kızılay Başkanı - 250 bin TL



Haluk Levent - Ahbap Derneği Başkanı olarak 200 Bin TL



Rezan Epözdemir - 100 bin tl

Ziraat Bankası ve 2 Dev Bankadan Ramazan Bayramı Öncesi Para İadesi Başladı! Bankalardan Nakit İade Nasıl Alınır? Ziraat Bankası ve 2 Dev Bankadan Ramazan Bayramı Öncesi Para İadesi Başladı! Bankalardan Nakit İade Nasıl Alınır?


Acun Ilıcalı - 500 bin tl



Tayfun Acar - 100 Bin TL



Selin Ciğerci - 200 Bin TL



Hüseyin Yücel - 1 Milyon TL bağışladı



Eda Kosif - 501 Bin TL



Levent Uysal - 200 Bin TL



Acun Ilıcalı Kızı Leyla Ilıcalı canlı yayında!



Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı canlı yayına bağlandı! Leyla Ilıcalı, Yasemin Ilıcalı ve Melisa Ilıcalı canlı yayında bağış miktarını babasına bıraktı. Acun



Son Dakika Laptopları Dizüstü Bilgisayarları MEB dağıtacak! MEB'den başvurular alınacak!



Acun Ilıcalı duyurduğu Laptop kampanyasında dağıtma kısmını Milli Eğitim Bakanlığı yapacak. Acun Ilıcalı topladığı tüm parayı MEB'e aktaracak ve MEB başvuran tüm öğrencilere Laptopu ulaştırmak için uğraşacak.



Ezgi Şenses isimli bir kişi Laptop almak içinTV8'i aradı! Lütfen TV8 ve Acun Ilıcalı milyonlarca ihtiyacı olan kişi olduğu için telefonla açmayın. Şu an sadece telefonla yardım kampanyası destek olmak için arayacaklar arasın. TV8 canlı yayına bir kişi laptop istemek için bağlandı ve Acun Ilıcalı çok kızdırdı!