Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programında Melisa Emirbayer ve Selin Ciğerci'nin sevgilisi Gökhan Çıra ile aşk yaşadığını, Gökhan Çıra'nın Melisa Emirbayer'e kör kütük aşık olduğunu ve eşini aldattığını, bunu öğrenen Selin Ciğerci'nin Melisa Emirbaye

Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programında Melisa Emirbayer ve Selin Ciğerci'nin sevgilisi Gökhan Çıra ile aşk yaşadığını, Gökhan Çıra'nın Melisa Emirbayer'e kör kütük aşık olduğunu ve eşini aldattığını, bunu öğrenen Selin Ciğerci'nin Melisa Emirbayer'e bıçak çektiği ve eve kapattığı iddia edilmişti. Dün Melisa Emirbayer instagram adresinden "Selin ablamın söylediği herşey doğru. Bugün savcılığa vereceğim" açıklaması sonrası Melisa Emirbayer geri adım attı. Hayatının tehlike de olduğu düşünen Seren Serengil sosyal medyadan merak ediyorum açıklaması sonrası Melisa Emirbayer herşeyi uydurduğunu dile getirdi.

Seren Serengil darp görüntüleri var!



Seren Serengil Avukat arıyordu!

Melisa Emirbayer ortadan kaybolduğu anda Seren Serengil sabah benden avukat istediler demesi ardından Melisa Emirbayer kayboldu. Hayranlarını daha fazla bekletmeyen ünlü isim hemen ardından video çekerek "Selin abla" demesi dikkat çekti!

Melisa Emirbayer'den son dakika açıklaması!



Melisa Emirbayer tehdit mi edildi?

Sosyal medyada iletişim uzmanları Melisa emirbayer'in son videosunu yorumladı. Melisa Emirbayer'in tehdit mi edildiği, yoksa gerçekten mi video çektiğini merak edildi. Selin Ciğerci'nin Melisa Emirbayer'i tekrar yakalamasından korkan hayranları "Video karanlık bir yerde zorlu çektirildi" yorumlarında bulundu.

Seren Serengil'e dava açıyor!

Melisa Emirbayer tehdit altında mı değil mi yaptığı yorum komik de bulundu. Dün Seren Serengil haklı derken bugün Seren Serengil'e dava açıyorum demesi şok etti. Acun Ilıcalı'nın da yakını olarak bilinen Melisa Emirbayer olayında halen sessiz kalması da şaşırttı ve Acun bile koruyamadı yorumladı yapıldı.