Afili Aşk final yapıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisi final kararı aldı.

Afili Aşk final yapıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisi final kararı aldı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Kuruluş Osman karşısında çok sevilsede, Zemheri, Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin karşısında tutunamadı. Hikayesi de tükenen dizi final yapacak.



Afili Aşk final kararı aldı!



Kanal D ekranların en sevilen dizisi Afili Aşk final kararı aldı. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk gibi iki yıldız ismin tüm ödülleri topladığı Afili Aşk dizisi final kararı aldı. İlk olarak Kuruluş Osman dizisi varken meydan okuyan dizi, reytinglere yenildi. 2. 3. sıralaradan 10. sıraya kadar gerileyen dizinin biten hikayesi sonrası final yapma kararı aldı.



Afili Aşk bitiyor!



Kanal D'nin ilgiliyle izlenen romantik komedi dizisi Afili Aşk, yaz aylarında başlayan ve tutunan tek diziydi. Afili Aşk, diğer yaz dizilerinden uzun sürse de zor günde ekran macerasını tamamladı. Azize verilen cumartesi gününe alınır mı şansı verilmeden Afili Aşk hem reyting hem hikaye gereği bitme kararı aldı.



Afilli Aşk ne zaman final oluyor?



Afili Aşk dizisi 3 bölüm sonra ekran macerasını tamamlayacağı öğrenildi. Şubat ayının ilk haftasında Afili Aşk ekran macerasını tamamlayarak final yapacak. Hayranları Afili Aşk bitmesin, final olmasın kampanyası başlatsa da kanal kararını verdi.

15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler! 15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler!


Çok güzel bir finalle Afili Aşk ekran macerasını tamamlıyor.