En çok merak edilen diziler arasında yer alan Afili Aşk için final kararı geldi. Afili Aşk, KAnal D ekranlarında çarşamba günü yayınlanıyordu.

En çok merak edilen diziler arasında yer alan Afili Aşk için final kararı geldi. Afili Aşk, KAnal D ekranlarında çarşamba günü yayınlanıyordu. Afili Aşk final yapmamak için gün değiştirdi. İlk olarak ilan365 hayranları 2 ay önce duyurduğu final haberi cumartesi sonrası kesinleşti.



Afili Aşk senaryo tıkandı!



Yaz dizilerin klasik akıbeti Afili Aşk'ı da vurdu. İzleyici oldukça altarnatifli, sektörün avrupa satışları nedeniyle tüm kanallar hemen hemen hergün dizi yapınca ayakta kalmak oldukça zorlandı. Çarşamba günleri beklenenin çok üzerinde rekorlar kıran Afili Aşk, tadından bırakılmadı. Hayranları da devam etsin istedi ancak senaryo tıkandı. Gençlik dizileri uzattıkça dizi tadını kaçırıyor. Bu sebeple Afili Aşk devam ettirmek diziye zarar verdiğini 2 ay önce söylemiştik. Afili Aşk cumartesi günü yayınlanmaya başladı ama sonuç hüsran oldu.

IBAN Numarasına Ödenecek, 100.000 TL'ye Kadar İsteyen Hemen Alacak! IBAN Numarasına Ödenecek, 100.000 TL'ye Kadar İsteyen Hemen Alacak!


Hayranları haberimiz yoktu dedi ama..



Afili Aşk hayranları çarşamba günü yeni bölümü yayınlanan diziyi cumartesi günü haftaya bekliyordu. Ancak Kanal D bir haftada iki bölüm yayınlayınca olan diziye oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın durdurulmaz yükselişi, Zümrüdüanka muhteşem çıkışı ve O Ses Türkyie finali Afili AŞk dizisini yerlere düşürdü.



Haftaya Survivor kızışmış bölümleri izlenecek ve Afili Aşk final yaparak ekran macerasını tamamlayacak. Kanal d apar topar diziyi final bölümü çektirmeden de bitirme ihtimali yüksek işler arasında.