Romantik komedi türünde olan ve Ayşe ile Kerem'in modern külkedisi hikayesi olarak adlandırabileceğimiz Afili Aşk, her çarşamba ekranlara geliyordu. Ancak dizi için flaş bir değişiklik kararı alındı.

Romantik komedi türünde olan ve Ayşe ile Kerem'in modern külkedisi hikayesi olarak adlandırabileceğimiz Afili Aşk, her çarşamba ekranlara geliyordu. Ancak dizi için flaş bir değişiklik kararı alındı. Kanal D'nin isteği üzerine Afili Aşk çarşambadan cumartesiye transfer oldu. Peki Afili Aşk neden gün değiştirdi? Hangi gün yayınlanacak?



2019 yazında Kanal D ekranlarında başlayan Afili Aşk, çarşamba akşamları yayınlandı ve oldukça iyi reytingler elde etti. Haliyle dizi sezonda da devam etti ve 2020 yılında Şubat ayına kadar çok iyi oranlarda reytingler aldı. Ancak son birkaç haftadır Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir ve Zemheri dizileri nedeniyle zor durumda kalan Afili Aşk'ın günü değişti. 



AFİLİ AŞK NEDEN GÜN DEĞİŞTİRDİ?



Yukarıda da söylediğimiz gibi ekranlarda çarşamba akşamları oldukça zorlu geçiyor. Afili Aşk dışında TRT1'de Benim Adım Melek, ATV'de Kuruluş Osman, TV8'de Doğduğun Ev Kaderindir ve Show TV'de Zemheri yayınlanıyor. Haliyle güçlü dram hikayeleri karşısında Afili Aşk zorlanmaya başladı.



Büyük bir hayran kitlesi olan diziyi kurtarmak isteyen Kanal D ise dizinin gününü değiştirdi. Yani dizi düşük reytingleri sebebiyle başka güne alındı.





AFİLİ AŞK HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


Afili Aşk bundan sonra çarşamba değil, cumartesi akşamları yayınlanacak. Afili Aşk dizisi ilk olarak 15 Şubat 2020 cumartesi günü yeni bölümü ile Kanal d ekranlarında yeni gününde ekrana gelecek.



AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?



Ayşe, zorlu bir gecenin ardından gördüğü kabusun içinde hapsolur. Ayşe’nin kulağına gelen söylentiler Kerem ve Ceyda’nın sevgili olduğu yönünde olsa da, Ayşe, bunun kıskandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünmektedir. Ama bir yandan Ayşe, Kerem’in Ceyda’ya gittiği o gün ne olduğunu merak eder. Ayşe bu sorunun cevabını bulabilecek mi?



Bütün bunlar yaşanırken gündemde kurtarılması gereken bir atölye meselesi vardır. Kerem ve Ayşe yine karşı karşıyadır. Ayşe liderliğinde, atölyenin tekrar ayağa kaldırılması için yeni bir fikir arama yoluna girerler. Kerem ve Ayşe hem aşkta hem de işte inatlaşmaya başlar. Kimin kazanacağı meçhuldür!