Son olarak Öğretmen dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu, son dönemde dünyayı kasıp kavuran K-Pop müziği eşliğinde dans hünerlerini gösterdi. Takipçilerini paylaştığı video ile büyüleyen Saraçoğlu, beğeni yağmuruna tutuldu.

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar

Son olarak Öğretmen dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu, son dönemde dünyayı kasıp kavuran K-Pop müziği eşliğinde dans hünerlerini gösterdi. Takipçilerini paylaştığı video ile büyüleyen Saraçoğlu, beğeni yağmuruna tutuldu. Hal böyle olunca Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Sevgilisi var mı? Adı ne çok merak edildi. İşte detaylar...



Afra Saraçoğlu, Güney Kore popu olarak bilinen ve dünyada ciddi bir hayran kitlesine sahip olan K-Pop müziği eşliğinde yeteneğini konuşturdu. Güzel oyuncu, sergilediği figürlere son derece hakim olduğu görülürken dans öğretmeniyle birlikte izleyenlerden tam not aldı.





Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında



Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde devam eden Afra Saraçoğlu ilk oyunculuk deneyimini; başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı İkinci Şans filminin kadrosunda yer alarak yaşamıştır. Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeş Çocukları dizisinde Hayat Çetin karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu 1.70 metre boyunda, 48 kilo ve Yay burcudur. Saraçoğlu, yaklaşık bir yıldır kendi gibi oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşıyor.



Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı diziler ve filmler:



2019 – Kardeş Çocukları (Hayat) (TV Dizisi)

2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Ece Çamkıran) (TV Dizisi)

2017 – Kötü Çocuk (Kayla) (Sinema Filmi)

2016 – İkinci Şans (Çiçek) (Sinema Filmi)