AK Parti MYK Toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Ömer Çelik gündemdeki konu başlıklarına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Yaptıkları toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da aşı yaptıracağını kaydeden Çelik, Erdoğan'ın toplumda

AK Parti MYK Toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Ömer Çelik gündemdeki konu başlıklarına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Yaptıkları toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da aşı yaptıracağını kaydeden Çelik, Erdoğan'ın toplumdaki şüpheleri gidermek istediğini kaydetti. Aşı çalışmalarının şeffaf şekilde yürütüldüğünü kaydeden Çelik, verilen kod ile birlikte herkesin zamanı gelince aşısını yaptırmasını tavsiye etti.

İlker Başbuğ ve Fikri Sağlar'a sert eleştiri!


Çelik, bir zamanlar Kültür Bakanlığı da yürütmüş olan CHP'li Fikri Sağlar'ın "başörtülü hakimlerle" ilgili açıklamasının "28 Şubat mantığının diriltilmesi çabası" olduğunu kaydetti. Ömer Çelik, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un 27 Mayıs 1960 darbesiyle ilgili açıklamasını da yorumladı. Çelik, o dönemde yapılan darbeyi ele almak için Demokrat Parti'nin siyasi mücadelesinin göz önünde bulundurulması gerektiğini aktardı. Sözcü Çelik, siyasi manevraların "doğal olarak" darbeye neden olduğunu öne sürmenin darbeci bir mantık olduğunu kaydetti.

Kılıçdaroğlu'na "sözde" eleştirisi!


Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında "sözde Cumhurbaşkanı" ifadesini kullanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Ömer Çelik, bunun Cumhuriyet değerlerine yapılan bir hakaret olduğunu dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk ordusunun başkomutanı olduğunu kaydeden Ömer Çelik, CHP'nin laikliği istismar ettiğini vurguladı.