Televizyon ekranlarına yepyeni ve iddialı bir dizi gelmeye hazırlanıyor. Yayınlanan tanıtım filmleri ve dikkat çekici oyuncu kadrosuyla bir numaraya oynayacağı konuşuluyor.

Televizyon ekranlarına yepyeni ve iddialı bir dizi gelmeye hazırlanıyor. Yayınlanan tanıtım filmleri ve dikkat çekici oyuncu kadrosuyla bir numaraya oynayacağı konuşuluyor. Akrep dizisinin oyuncu kadrosuna bakıldığında son dönemin en popüler dizilerinden olan Kırmızı Oda dizisinin sevilen karakterlerinden Meliha'nın yani Evrim Alasya'nın da bulunduğunu görüyoruz. Akrep dizisinin tanıtım filminin yayınlanmasının ardından izleyiciler araştırmalara başladı. Akrep dizisinin oyuncu kadrosu, hangi kanalda olacak, yayın tarihi gibi pek çok konuda sorular doğdu.



Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi Akrep’in yayın tarihi açıklandı. Akrep dizisinin başrol oyuncularına baktığımızda; Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Demet Akbağ ve Yusuf Çim’in yer alıyor. Star Tv'nin yeni dizisi Akrep ne zaman başlayacak sorularına ise yanıt geldi. Akrep dizisinin yayın tarihine sayılı günler kaldı. Akrep dizisi 11 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak.

Akrep dizisinin oyuncu kadrosu;

Evrim Alasya,

Bekir Aksoy

Demet Akbağ,

Yusuf Çim,

Aslı Melisa Uzun,

Beril Pozam,

Taha Baran Özbek,

Esila Umut,

Müge Su Şahin,

Ahsen Türkyılmaz,

Demet Gül yer alıyor.



Akrep dizisi hangi kanalda ve hangi gün yayınlanacak ?

Akrep dizisi Star Tv ekranlarında Cuma akşamı yayınlanacak.



Akrep dizisinin konusu nedir ?

Akrep dizisi adıyla bağlantılı olarak bir intikam dizisi olarak karşımıza çıkacak. Geçmişteki yaşanan olayları bugünkü yaşananlarla yaşayan ve hayatın zorluklarıyla savaşan iki güçlü kadın karakterin hayatını ele alıyor.