İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu sabah FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğuydu. Gündeme dair konularda önemli açıklamalarda bulunan Akşener, "Ya Kanal, Ya İstanbul" ve "Kanal İstanbul kime fayda sağlayacak?" gibi açıklamalarından ve afişlerden

SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda! SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu sabah FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğuydu. Gündeme dair konularda önemli açıklamalarda bulunan Akşener, "Ya Kanal, Ya İstanbul" ve "Kanal İstanbul kime fayda sağlayacak?" gibi açıklamalarından ve afişlerden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında soruşturma açıldığını açıkladı.

Akşener'e bu iddianın doğruluğu Küçükkaya tarafından 2. kez sorulurken "Evet bu konuda Ekrem İmamoğlu bana belgeleri gönderdi" dediği öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu hakkında açılan soruşturmadan nasıl sonuç çıkacağı bilinmezken, hükümet cephesinden konu hakkında açıklama yapılmadı. Milyarlarca dolarlık bir proje olarak görülen Kanal İstanbul ile ilgili tartışmalar uzun süredir devam ediyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da konu hakkında kendisine soruşturma açılmasıyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı bilinmiyor.