Zonguldak Ereğli Alaplı son dakika haberlrinde karşımıza çıkan silahlı saldırı haberi şu sıralar çok merakla aranmakta. Alaplı'da iş adamı Yavuz Beşikçi, park halinde bulunduğu araçta uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetti.

Zonguldak Ereğli Alaplı son dakika haberlrinde karşımıza çıkan silahlı saldırı haberi şu sıralar çok merakla aranmakta. Alaplı'da iş adamı Yavuz Beşikçi, park halinde bulunduğu araçta uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetti. Alaplı son dakika haberlerinde silahlı saldırı da ünlü işadamı Yavuz Beşikçi ve yanında bulunan kimliği belirlenemeyen bir şahıs da hayatını kaybetti. Alaplı son dakika kanl pusu haberlerinde ünlü işadamının hayatını kaybetmesi ve yanında bulunan bir kadının da hayatını kaybetmesi çok konuşulurken sialhlı saldırının neden düzenlendiği konusunda da henüz bir netlik bulunmamakta. 



Zonguldak Ereğli Alaplı son dakika  sahilde bulunan bir aracın silahla tarandığı öğrenildi. Alaplı da yerel gazetelerde son dakika geçen habee göre ünlü işadamına ait olduğu öğrenilen cip, adeta tarandı ve İş adamı Yavuz Beşikçi ve yanında bulunn ve kimliği belilenemeyen bir kadın öldü.

4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak 4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak


Alaplı son dakika silahlı saldırı sonrasında bölgeden gelen haberlerde işadamı Yavuz  Beşikçi'nin ölümü akabinde yakınlarının sinir krizi geçridiği öğrenilirken jandama ekiplerinin bölgede soruştırmasının devam ettiği öğrenildi.



Öte yandan Yavuz Beşikçi'nin hemen arkasında park halinde bulunan araca da silahların isabet ettiği öğrenilirken sürücü ise yara almadan saldırıdan kutuldu. Sürücü, bir süre aracın önünde kendine gelemedi. İsmi öğrenilemeyen sürücü, olay yerine gelen ambulansla ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.