Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Alev Alev de heyecanın dozajı artmaya devam ediyor. Perşembe akşamlarına damga vuran dizi, zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor.

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Alev Alev de heyecanın dozajı artmaya devam ediyor. Perşembe akşamlarına damga vuran dizi, zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor. Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı yapım da güçlü kadınların hikayeleri anlatılıyor. Alev Alev dizisinde dikkat çeken karakterlerden birisi Ali oldu. Ali, Rüya’nın ailesinin yanında şoför olarak çalışmaktadır.

Çiçek ve Ali birbirlerine deli gibi aşık olmuştur. Yardım gecesindeki yangın öncesinde evlilik hazırlıkları yapmaktadırlar. Evlendikten sonra Antalya’ya yerleşmeyi düşünmektedirler. Ali, Çiçek’in merhameti ve sevecen yapısından çok etkilenmiştir. Baskın bir karakter olan Ali, kıskanç ve korumacıdır. Çiçek’in Rüya ile olan arkadaşlığından rahatsızlık duymaktadır. Bu nedenle Çiçek’i Rüya’dan uzaklaştırmak için farklı bir şehirde yaşamak istemektedir. Ali, yangında Çiçek’in öldüğünü düşünmektedir. Bu yüzden çok acı çeken Ali, yangının sorumlusu olarak Rüya’yı görmektedir. Ali, Çiçek’in hayatta olduğunu öğrenecek mi? Yoksa Çiçek’i arkasında bırakarak Antalya’ta taşınacak mı? İşte, bu soruların yanıtları Alev Alev yeni bölümlerinde çözüme kavuşturulacak.

Alev Alev Ali kimdir?

Alev Alev Ali karakterini Toprak Can Adıgüzel canlandırmaktadır.

Toprak Can Adıgüzel kimdir?

26 Ocak 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde drama ve oyunculuk eğitimi almıştır.

Selçuk Yöntem’in yönetmenliğini üstlendiği Benim Adım Feuerbach oyunu ile tiyatro sahnesine çıkmıştır. Ekrandaki ilk deneyimi Kadın dizisi olan Toprak Can Adıgüzel, başarılı performansı ile dikkat çekmiştir. Halihazırda tiyatro oyunlarında yer almaya devam eden oyuncu, reklam filmlerinde de karşımıza çıkmaktadır.