Aleyna Çakır'ın ölüme götüren,  yurt kızlarını pazarlayan yapıda kimler var. Sosyal medyada Yurt kızlarını pazarlayan yapı kısa sürede gündem oldu.

Aleyna Çakır'ın ölüme götüren,  yurt kızlarını pazarlayan yapıda kimler var. Sosyal medyada Yurt kızlarını pazarlayan yapı kısa sürede gündem oldu. Peki Yurt Kızlarını Pazarlayan Yapıda ne? Yurt Kızlarını Pazarlayan Yapıda nedir? Dün bir sosyal site de paylaşılan bu yapı sonrası habere erişim engeli gelmiş ve daha çok merak edilir olmuş.



Sosyal medyada Dilek Ekmekçi'nin yazdığı Aleyna Çakır ölümünde bu yapı sorumludur dediği Yurt Kızlarını Pazarlayan Yapı'da kimler var merak ediliyor. İçerisinde bir çok kişinin bu yapıda olduğunu ifade eden Ekmekçi'nin açıklamaları dururken, eksisozluk'te bu habere erişim engeli getirildi. 



Sadece Siyasi değil!



Yurt kızlarını pazarlayan yapının içinde sadece siyeset değil hukuk üzerinde de oldukça güçlü bir yapı olduğu konuşuluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır işlenmesi yeri geldi durdurulmuştu. Ancak Müge Anlı daha ne yapayım ki demişti.



Bu yapının içinde Ümit Can Uygun neresinde merak ediliyor. Bu yapı Ümit Can Uygun'da koruyor yorumları beraberinde geldi.

İş Bankası Emekli Promosyonu: Yenilikçi Kampanya ile Emeklilere Büyük Avantajlar İş Bankası Emekli Promosyonu: Yenilikçi Kampanya ile Emeklilere Büyük Avantajlar


Şimdi herkes Yurt Kızlarını Pazarlayan Yapı kim, isimleri neler? Arkalarında kim var arıyor ancak henüz erişim engeli haricinde bir hamle gelmedi.