Aleyna Çakır'ın katili Ümit Can Uygun babası kim? Durak Uygun kimdir? Durak Uygun nereli, kaç yaşında? Durak Uygun Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu fotoğrafları olay oldu. Peki Durak Uygun kim? Ümit Can Uygun babası gücünü nereden alıyor.

Aleyna Çakır'ın katili Ümit Can Uygun babası kim? Durak Uygun kimdir? Durak Uygun nereli, kaç yaşında? Durak Uygun Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu fotoğrafları olay oldu. Peki Durak Uygun kim? Ümit Can Uygun babası gücünü nereden alıyor. Durak Uygun kaç yaşında?

Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!


Aleyna Çakır'ın katili Ümit Can Uygun babası kim?



Sosyal medyada Aleyna Çakır'ın öldürülmesinden sorumlu tutulan Ümit Can Uygun babası Durak Uygun gündemde. Dün Gülay Uygun intihar etmesi sonrasında baba Durak Uygun kim, Durak Uygun nereli ve Durak Uygun gücü merak ediliyor. En çokta sosyal medya Durak Uygun Süleyman Soylu ve Durak Uygun ve Devlet Bahçeli fotoğrafı olay oldu.



Durak Uygun kimdir?



Durak Uygun, Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası başkanlığı yapmaktadır. Ankara'da tüm kalteili ustaları birlikte tutan Durak Uygun, Ümit can uygun babası ve Gülay Uygun'un eşi. Durak Uygun Süleyman Soylu ve Devlet Bahçeli ile görüntüleri büyük ses getirdi.



Durak Uygun Süleyman Soylu fotoğrafı!





Doruk uygun Devlet Bahçeli ile fotoğrafı!