Aleyna Çakır'ın katili olan Ümitcan Uygun sosyal medyada uyuşturucu içti. Yine genç bir kızla uyuşturucu için Ümitcan Uygun Tiktok hesabından uyuşturucu görüntülerini paylaştı! Peki Ümitcan Uygun neden dokunulmuyor? Ümitcan Uygun uyuşturucuya özendirmede

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!
Aleyna Çakır'ın katili olan Ümitcan Uygun sosyal medyada uyuşturucu içti. Yine genç bir kızla uyuşturucu için Ümitcan Uygun Tiktok hesabından uyuşturucu görüntülerini paylaştı! Peki Ümitcan Uygun neden dokunulmuyor? Ümitcan Uygun uyuşturucuya özendirmeden de mi işlem yapılmıyor! Ümitcan Uygun kim koruyor merak ediliyor!

Uyuşturucu içti!

Ümitcan Uygun instagram hesabı geçtiğimiz günlerde hackerler tarafından hacklenmiş ve tüm mesajları ifşa olmuştu. Nasıl bir insan olduğu belli olan Ümitcan uygun, bu sefer Tiktok hesabı açtı ve Tiktok'ta uyuşturucu içti! Ümitcan Uygun uyuşturucu içme görüntüleri kısa sürede rekor kırdı. Ancak Uyuşturucu içmek video çekmek yasak olduğu için hakkında işlem yapıldı mı merak ediliyor.

Ümitcan Uygun neden dokunulmuyor!

En çokta Ümitcan Uygun'a neden dokunulmuyor soruları merak ediliyor. Uyuşturucu içmek, video çekip paylaşmak özendirme suçuna giriyor. Ancak Ümitcan Uygun bu görüntüler sonra da işlem yapılmayacak gibi duruyor.

Ümitcan Uygun arkasında kim var, Ümitcan Uygun'u kim koruyor soruları bugünün yine en çok merak edilen sorusu oldu.

Aleyna Çakır öldürülmesinde bile işlem yapılmayan Ümitcan Uygun çok yakında kaçacak biran önce yakalayın diye sosyal medyada sıklıkla yazılıyor.

Ümitcan Uygun uyuşturucu içme görüntüleri basın yayın yasası gereği paylaşmıyoruz ancak 1 dakikalık uzun Ümitcan Uygun uyuşturucu videosu günün en çok izlenen videosu oldu!