DEVA Partisi lideri Ali Babacan, istifa eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a sert tepki gösterdi. DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Berat Albayrak'ın istifasından sonra devir teslim töreni yapılmaması gibi konulara değinerek "Ortadan kaybolmakla

IBAN Numarasına Ödenecek, 100.000 TL'ye Kadar İsteyen Hemen Alacak! IBAN Numarasına Ödenecek, 100.000 TL'ye Kadar İsteyen Hemen Alacak!
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, istifa eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a sert tepki gösterdi. DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Berat Albayrak'ın istifasından sonra devir teslim töreni yapılmaması gibi konulara değinerek "Ortadan kaybolmakla bu yükten kurtulmak mümkün değil. Birilerinin ortadan kaybolmasıyla bu milletin ödediği bedel ortadan kaybolmuyor" dedi.

Ülkenin tapusunun iktidar partisine ve onun yöneticilerine verilmediğini, sadece belirli bir süre için Türkiye'yi yönetmeleri adına milletin yetki verdiğine değinen Babacan, "millet size ülkenin tapusunu vermedi. Sınırlı bir süre için ülkeyi yönetmeniz için bir yetki verdi." açıklamasında bulundu.

Babacan konuşurken "Korkma Türkiye, Babacan bizimle" sloganları atılırken sosyal medyada da çok sayıda kişi "Türkiye korkmuyor" paylaşımları yaptı.