Ali Sürmeli kimdir? sorusu Şu aralar çok merakla aranıyor. Çünkü sosyal medya hesabından Mahsun Kırmızıgül'ün son dakika olarak duyurduğu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi ve şu anda ameliyata alındı ifadelerinin akabinde herkes meraklaaraştırıyor.

Ali Sürmeli kimdir? sorusu Şu aralar çok merakla aranıyor. Çünkü sosyal medya hesabından Mahsun Kırmızıgül'ün son dakika olarak duyurduğu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi ve şu anda ameliyata alındı ifadelerinin akabinde herkes meraklaaraştırıyor. Usta oyuncu Ali Sürmeli kimdir.? oyuncu Ali Sürmeli hangi dizilerde rol almıştır usta oyuncu Ali Sürmeli en son hangi dizide karşımıza çıkmıştır?



En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile karşımıza çıkan Ali Sürmeli sağlık durumu sevenleri tarafından merakla araştırılıyor . Peki Ali Sürmeli kimdir?

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Son dakika gelen haberlerde ünlü oyuncu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdiği ve bu sebeple hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken, Ali Sürmeli'nin ameliyata alınacağı açıklamasına akabinde herkes Ali Sürmeli son sağlık Durumunu merak ediyor 



Ali Sürmeli kimdir



1959 yılı doğumlu olan Ali Sürmeli Muş Vartoludur. Sinema dizi ve tiyatro oyuncusu olan Ali Sürmeli, babasının Postacı olması sebebiyle birçok şehirde görev almışlardır. Mimar Sinan Üniversitesi'ni kazanan Ali Sürmeli 1985 yılında tiyatro bölümünden mezun olmuş ve devlet tiyatrolarına geçiş sağlamıştır.



Ilk filmi 1988 yılı yapımlı olan Dönüş filmi olup 1991 yılında yardımcı erkek oyuncu ödülünü alması sonrasında 1995 yılında sokaktaki adam rolü ile de yardımcı erkek oyuncu ödülüne sahip olmuştur.Aşka Sürgün Yağmurdan sonra Hürrem Sultan gibi dizilerde rol alan Ali Sürmeli 2015 senesinde Mucize adlı filmde de bir öğretmenin canlandırmıştır . Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile bizlerle birlikteydi