ATV'nin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz da aksiyon ve gerilim artmaya devam ediyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosuna Ali Sürmeli dahil oldu.

ATV'nin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz da aksiyon ve gerilim artmaya devam ediyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosuna Ali Sürmeli dahil oldu. Peki, Ali Sürmeli hangi karakteri canlandıracak? Ali Sürmeli kimdir?



Ali Süremli EDHO'da!

23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak! 23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak!


Ekranların fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeraltı dünyasındaki ilişkileri başarılı bir şekilde ekrana yansıtan dizi sürükleyici senaryosunu güçlü oyuncu kadrosuyla destekliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz birbirinden önemli isimleri kadrosunda barındırıyor. Yüksek bütçeli dizinin son oyuncu transferiyse Ali Sürmeli oldu. Kurtlar Vadisi'nde de rol alan usta oyuncunun uzun soluklu bir rolle diziye dahil olduğu açıklandı. 7 Nisan 1959 yılında Bingöl'de dünyaya gelen Ali Sürmeli, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Kürt asıllı olan oyuncu, 1985 yılından itibaren aktif olarak film ve tiyatro sahnelerinde görülmektedir.



Ekrandaki ilk deneyimi 1996 yılında yayınlanan Kurtuluş dizisi olmuştur. Ali Sürmeli aynı zamanda yönetmenlik de yapmaktadır. Bugüne kadar Deli Yürek, Hürrem Sultan, Aşka Sürgün, Kuzey Rüzgarı, Büyük Buluşma, Senin Uğruna ve Beyaz Karanfil dizilerinde yer almıştır. Ali Sürmeli'yi son olarak Çarpışma dizisinde Cansız rolüyle izleme fırsatı yakalamıştık. Kurtlar Vadisi Pusu'da ise 2009-2012 yılları arasında yer alan oyuncu Şeref Zazaoğlu karakterine hayat vermişti. Televizyon seyirci tarafından Zazaoğlu rolüyle tanınan oyuncu, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli'nin rakibi olarak karşımıza çıkacak.



Henüz canlandıracağı karakterle ilgili detaylı bilgiler açıklanmasa da önemli bir rol üstleneceği düşünülüyor. 4. sezon bölümlerinde yaşadığı reyting kaybını oyuncu kadrosunu güçlendirerek kapatmak isteyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a başka isimlerinde dahil olması bekleniyor. Vasfi Arşen Çelik'in de Ünal Kaplan'ın oğlu olarak diziye girmesi planlanıyor. Masanın yönetimi üzerinde hak iddia edecek dişli bir rakip olarak karşımıza çıkacak.