Alişan ve Demet Akalın ile Sabah Sabah ne zaman başlayacak? Star TV saat kaçta yayınlanacak çok merak ediliyor. Star TV'nin yeni gündüz kuşağı programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı büyük bir heyecanla bekleniyor.

Alişan ve Demet Akalın ile Sabah Sabah ne zaman başlayacak? Star TV saat kaçta yayınlanacak çok merak ediliyor. Star TV'nin yeni gündüz kuşağı programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı büyük bir heyecanla bekleniyor. Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği Demet Akalın ve Alişan'ın sunacağı programda ünlü konuklar yer alacak ve magazin gündemini belirleyen başlıklar konuşulacak.



Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı saat kaçta başlıyor?

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı 10 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her sabah 09.45’te canlı yayınla Star’da izleyiciyle buluşacak.



Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ilk bölüm konuğu kim olacak?



Pop müziğin sevilen ismi İrem Derici ilk bölüme konuk olacak. İrem Derici, hem şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşatacak hem de özel itiraflarıyla gündeme damga vuracak. Astrolog Dinçer Güner gündeme dair özel açıklamalarda bulunacak. 



Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın mutfak bölümünde Şef Elif Korkmazel, tarifleriyle ekranda olacak.