Ankara evde ek işveren firmaların telefon numaraları nasıl bulunur? Ankara evde ek iş arayanlar için hazırladığımız bu yazımızda sizlere hangi işleri yapacağınızı ve başvuru yaptıktan sonra ne kadar para kazanacağınız hakkında bilgiler vereceğiz.   Ankar

Ankara evde ek işveren firmaların telefon numaraları nasıl bulunur? Ankara evde ek iş arayanlar için hazırladığımız bu yazımızda sizlere hangi işleri yapacağınızı ve başvuru yaptıktan sonra ne kadar para kazanacağınız hakkında bilgiler vereceğiz. 



Ankara’da oturan ve geçimini tek bir maaşla karşılayan kişiler genellikle ek işler ve evde yapacakları işleri araştırmaktadırlar. Özellikle ev hanımları boş zamanlarında çalışarak para kazanmak için evde paketleme işlerini alırlar. Evde paketleme işleri son yıllarda çok popüler olan bir iş modelidir. Bu işlerde paketleme yapacağınız ürün ve kullanacağınız tüm malzemeler evinize kadar firma tarafından getirilmektedir. Paketleme işleri ile ister haftalık isterseniz de günlük paralar kazanabilirsiniz. Bu şekilde ev ekonomisine katkınız olur hem de evde çalışarak para kazanmış olursunuz. Şimdi sizlere Ankara’da olanlar ve bu işlerden hangilerini yaparlarsa para kazanırlar bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. 



Ankara Evde Bayram Şekeri Paketleme İşi



Özellikle kurban ve ramazan bayramlarına yakın olarak bu işleri bulmanız mümkündür. Şeker firmaları paketleme işlerini dışarıdan firmalara vermektedirler. Sizlerde bu işleri yaparak para kazanabilirsiniz. Bu işleri bulmak için iş ilanları sitelerine veya bayram şekeri imalatı yapan yerlere gidip başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca dışardan evlere işveren firmaların telefon numaralarını sosyal medya üzerindeki ek iş gruplarından bulabilirsiniz. 

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


İş başvurunuz kabul olduktan sonra sizlerin evine tüm malzemeler gelecektir. Bayram şekerlerinin nasıl paketleme yapacağınızı gösteren bir liste de size verilecektir. Şekerleri türlerine ve renklerine göre ayırma işlemi yapacaksınız. Daha sonra boş kolilere, kolinin üzerinde yazan şekerleri dolduracaksınız ve koliyi kapatıp tartacak ve sonra da paketleme işini bitirmiş olacaksınız. 

Yaptığınız koli başına para verilmektedir. Bu işler için haftalık 500 TL civarında para kazanmanız mümkün. 



Ankara Evde Tütün Paketleme İşi



Ankara evde tütün paketleme işi son zamanlarda en çok tercih edilen işlerden birisidir. Tütün kullanımı son zamanlarda sigaralara gelen zamlardan sonra çokça tercih edilmektedir. Bu durumda da tütün almak isteyenler daha ucuza tüketim yapmaktadırlar. Bu tütünler sarılı halde de satışı yapılıyor. Bu sarma işlerini evinizde siz yaparak para kazanmanız mümkündür. Bunun için tütün satan yerlere başvuru yapabilirsiniz. Bu işler ile aylık 1.000 TL ile 1.500 TL arasında para kazanabiliyorsunuz. Evde tütün paketleme işleri için akşam 2 saat çalışsanız bile bu paralar kazanılabilir. 



Ankara Evde Telefon Kılıfı Paketleme İşleri 



Ankara’da oturan kişiler için bir diğer paketleme işi ise evde telefon kılıfı paketleme işleridir. Ankara evde telefon kılıfı paketlemesi için iş ilanları sitelerine girip bu işleri bulmanız mümkün. Ayrıca toptan telefon malzemeleri satan dükkanlara giderek bu işleri nerede bulacağınızı sorabilirsiniz. Telefon kılıfı haricinde aksesuarlar veya şarj cihazı paketlemesi de yapabilirsiniz. 



Evde kılıf paketleme işini aldığınız zaman firma size tüm malzemeleri çuvallar ile evinize kadar getirecektir. Bu işlemlerden sonra size getirilen kılıfları odanıza dökecek ve ayırma işlemine başlayacaksınız. Bu ayırma işlemlerinin nasıl yapıldığını size göstereceklerdir. Ayırma işlemlerinden sonra her kılıfı şeffaf poşetlere koyup, üzerine telefon modelinin etiketini yapıştıracaksınız. Daha sonra kolilere koyup paketleme işinizi bitireceksiniz. Evde kılıf paketleme işi yaparak haftalık 500 TL civarında para kazanmanız mümkündür. Bu işler için herhangi bir tecrübeye gerek yoktur. Firma yetkilisi geldiğinde size nasıl bu işlerin yapılacağından bahsedecektir ve uygulamalı olarak gösterecektir. 



Ankara evde paketleme işlerinde bu işler haricinde ayrıca kına, galoş, bardak, tabak gibi paketleme işleri de mevcuttur. Sizlerde ek iş para kazanmak istiyorsanız bu işleri yapabilirsiniz.