Birçok başarılı yarışma programının yer aldığı TV8'de yepyeni bir yarışma başlayacak.  Talya Prodüksyon’un katkıları ile hazırlanan Apartmanlar Yarışıyor ilk tanıtımıyla çok dikkat çekti.

Birçok başarılı yarışma programının yer aldığı TV8'de yepyeni bir yarışma başlayacak. Talya Prodüksyon’un katkıları ile hazırlanan Apartmanlar Yarışıyor ilk tanıtımıyla çok dikkat çekti. Hal böyle olunca Apartmanlar Yarışıyor ne zaman başlayacak TV8 hangi gün yayınlanacak? Formatı ne her yerde aranmaya başladı.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


Ümit Kantarcılar'ın sunuculuğunu üstlendiği Apartmanlar Yarışıyor yarışmasının ayrıntıları çok merak edildi. Özellikle Apartmanlar Yarışıyor yarışmasının nasıl bir formatı var sorusu çok merak edildi.





TV8 Apartmanlar Yarışıyor ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak



Apartmanlar Yarışıyor yarışması için henüz tarih belli değil. Fragmanı yayınlandı ancak yarışmanın çok yakında Tv8 ekranlarında izleyicisi karşısında olacağı duyuruldu.



Apartmanlar Yarışıyor programının formatı ne?



Yarışmada, en iyi yemeği ben yaparım diyenler kendi apartmanından takım kurup sofra hazırlayacaklar. Karşı apartmana rakip olacaklar. En güzel yemeği yapan apartman büyük ödülün sahibi olacak. Peki Apartmanlar Yarışıyor programının sunucusu Ümit Kantarcılar kimdir?





Apartmanlar Yarışıyor sunucusu Ümit Kantarcılar kimdir?



Ümit Kantarcılar, 10 Ekim 1987 yılında Antalya'da dünyaya gelmiştir. Tam adı Ümit İbrahim Kantarcılar'dır. Oyunculuğa okul tiyatrosunda başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu'na geçti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Ümit Kantarcılar, özellikle Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Ceyhun karakteri ile tanınmış aynı süreçte ise Kızlar ve Anneleri isimli yarışma programını sunmuştur.

Kendisi gibi oyuncu olan Gamze Topuz ile 2014 yılında evlenenen Ümit Kantarcılar'ın bu evlilikten Elis Naz adında bir kızı bulunmaktadır. Rengarenk, Şehrin Melekleri, Babalar Ve Evlatlar, Pis Yedili, Çakıl Taşları, Yerden Yüksek, Küçük Sırlar ve İki Aile dizilerinde rol alan Ümit Kantarcılar, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Vuslat dizisinde Kerem karakterine hayat vermektedir. Ümit Kantarcılar, 1.88 metre boyunda, 81 kilo ve Terazi burcudur.