Galatasaray'ın yıllardır oyuncusu olan bir gidip gelse de her zaman geri dönen oyuncusu Arda Turan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Bir süre Galatasaray'da oynadıktan sonra Real Madrid'de oynayan ve geçtiğimiz günlerde ikinci oğlunu kucağına alan yıldız

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!
Galatasaray'ın yıllardır oyuncusu olan bir gidip gelse de her zaman geri dönen oyuncusu Arda Turan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Bir süre Galatasaray'da oynadıktan sonra Real Madrid'de oynayan ve geçtiğimiz günlerde ikinci oğlunu kucağına alan yıldız futbolcu Arda Turan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Dün test yaptıran ve bugün aldığı sonuçlarla koronavirüse yakalandığını öğrenen Galaatsaray'ın yıldız oyuncusu sosyal medya hesabından haberi duyurdu. Arda Turan Instagram hesabı üzerinden yayınladığı hikaye paylaşımı ile koronavirüse yakalandığını söyledi.

Arda Turan Instagram hesabından şu sözleri söyledi; "Dün yapılan Covid-19 testimin sonucu pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi ve izolasyon altındayım. En kısa zamanda görüşmek üzere..."