Arıza dizisi Halide kimdir? Show TV ekranlarında yeni başlayan Arıza dizisinde sevilen oyuncu Ayça Ayşin Turan Halide karakterini canlandırıyor.

Arıza dizisi Halide kimdir? Show TV ekranlarında yeni başlayan Arıza dizisinde sevilen oyuncu Ayça Ayşin Turan Halide karakterini canlandırıyor. Arıza Halide sesi gerçek mi? Arıza şarkıları Ayça Ayşin Turan mı söylüyor.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


Arıza Dizisi Halide kimdir? Ayça Ayşin Turan kim kaç yaşında sevgilisi var mı



Show TV'nin yeni dizisi Arıza ilk bölümü ile nefes kesmeyi başardı. Peki, Arıza dizisinin konusu nedir? Arıza Halide karakterinin hikayesi nasıl ilerleyecek? Arıza Halide karakterini canlandıracan Ayça Ayşin Turan kimdir? Ayça Ayşin Turan'ın sevgilisi var mı? İşte detaylar...



Ekranların heyecan ve gerilim yüklü dizisi Arıza yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Arıza'nın başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan yer alıyor. Ayça Ayşin Turan, Halide Gürkan karakterine hayat veriyor. Halide'nin babası ülkenin en önemli mafya liderlerinden birisidir. Halide, Van'da doktorluk yapmaktadır. Annesini ve ağabeyini silahlı saldırıda kaybeden Halide, hayatını babasının işlerinden uzakta sade bir şekilde sürdürmek istemektedir.



Babasının 61. doğum günü için geldiği İstanbul'da hayatı tamamen değişir. Zira, annesini ve ağabeyini öldüren kimliği gizli kişi hakkında önemli bir ipucu yakalamıştır. Halide'ye karşı takıntılı bir aşk besleyen Burak Ersoylu onu rahat bırakmaz. Halide'nin hayatı Ali Rıza'nın taksisine binmesiyle değişir. Ali Rıza'nın başının derde girmesine neden olan Halide, hem onu korumak hem de ailesinin intikamını almak için risk dolu hamleler yapar. Halide karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan, 1992 Sinop doğumludur. Küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmak istemiştir. Ekrandaki ilk deneyimi 2011 yılında yayınlanan Dinle Sevgili dizisiyle gerçekleşmiştir. Güzel oyuncu kısa süre içerisinde başarılı performansı ile seyircinin dikkatini çekti.



Karagül, Altınsoylar ve Meryem dizileriyle ekran yolculuğunu sürdürdü. Asıl çıkışını ise Netflix'te yayınlanan Hakan Muhafız dizisiyle yaptı. İki sezon boyunca canlandırdığı Leyla karakteri, başrole yükselmesini sağladı. Son olarak Firuze dizisinde başrol olarak karşımıza çıktı. Dizi, reyting oranlarının düşük olması nedeniyle ekran yolculuğunu sürdüremedi. Ayça Ayşin Turan, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Kariyerine odaklandığını söyleyen güzel oyunucun hayatında kimse bulunmuyor.