Arka Sokaklar dizisinde büyük şok! Kanal D ekranlarında 16 sezondur rekorlar kıran Arka Sokaklar en büyük başrol kaybı gerçekleşti. Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!
Arka Sokaklar dizisinde büyük şok! Kanal D ekranlarında 16 sezondur rekorlar kıran Arka Sokaklar en büyük başrol kaybı gerçekleşti. Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı.

Şevket Çoruh Arka Sokaklardan ayrıldı!

Türk tiyatrosunda kavuğu alarak tiyatro da Baba Sahne satın alan Mesut Komiser, dizinin yapımcısı İlker İnanoğlu yakınlığı nedeniyle 16 sezondur ikna ediliyordu. Ancak kavuk sahibi olduktan sonra yeniden tiyatro da bambaşka roller yapmak için Şevket Çoruh ekipten istifasını istedi. Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser'in ölerek mi yoksa giderek mi çıkacağı kararı verilecek.

Şevket Çoruh Cunda'ya yerleşiyor!

Yakın arkadaşı Ozan Güven'in Cunda'ya yerleşmesi sonrası Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri de soluğu Cunda'da aldığı öğrenildi. Pandemi bitene kadar Şevket Çoruh Cunda'da Ozan Güven'le kalacağı öğrenildi.

Bu akşam yayınlanacak!

Arka sokaklar 5 Mart cuma akşamı yayınlanacak bölümde Mesut vurulacak ve vedası gerçekleşecek gibi görünüyor! Mesut'un vedası bir hafta ertelenerek 12 Mart'a saklanabilir!

Şu an Çok Okunan haberler

[secilen-post-listele]

Ölerek mi ayrılarak mı gidecek cevap arayacak!



Arka Sokaklar dizisi iki senaryo üzerinde duruyor. Şevket Çoruh'un ölerek diziden ayrılması değil de başka bir yere görev yada polisliği bırakarak gitmesi gündemde. Senaryo gereği bu hafta ikisi üzerinde de sahneler çekildi. Bir bombaya kurban gidebilecek olan Mesut Komiser, kendi kararıyla da diziden ayrılabilir. Bu konuyla ilgili Erler Film ve Şevket Çoruh arasında alınan karar set çalışanlarına bile bildirilemedi. Çünkü her iki sahne de her iki senaryo da çekildi.

6 ay yok!

İlk olarak Mesut Komiser, dizide tüm komiserler gibi diziye girip çıkmayan tek isim. Hüsnü bile uzun bir süre diziden ayrılmıştı. Ancak Mesut Komiser 16 yıldır ilk defa diziden ayrılıyor. Şevket Çoruh ekip arkadaşlarına veda ederek soluğu Balıkesir'de aldı.

Bu hafta iki senaryo da ekrana geldi. Arka Sokaklar hayranları Mesut'un ölmesini istemiyor ve gidip gelmesini bekliyor. Şevket Çoruh hayranları için bunu kabul edeceği de gelen bilgiler arasında.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar neden ayrıldı?

Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılma sebebi yoğunluğu! Pandemi nedeniyle kendiği tiyatro veremeyen ancak tiyatro sahnesi sahibi olan Çoruh 6 ay iznini istedi!