Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 29 mayıs Cuma akşamı ölümüyle ekranlara gelecekti. Ancak her cuma saat 20:00'de yayınlanan dizinin yayın akışında olmaması izleyenleri şaşırttı.

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 29 mayıs Cuma akşamı ölümüyle ekranlara gelecekti. Ancak her cuma saat 20:00'de yayınlanan dizinin yayın akışında olmaması izleyenleri şaşırttı. Hal böyle olunca Arka Sokaklar neden yok? 29 mayıs Arka Sokaklar niçin yayınlanmıyor her yerde aranmaya başladI. İşte detaylar...



Arka Sokaklar yeni bölümü neden yok? 29 mayıs



13 sezondur televizyon ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar 29 mayıs Cuma günü, Koronavirüs nedeniyle yetişmedi. Yani dizi bu hafta yayında olacak ama yeni bölüm olmayacak. Normalden biraz daha fazla yayın yapan dizi bu hafta hayranlarını üzdü.





Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? Saat kaçta



Arka Sokaklar 29 mayıs cuma günü yeni bölümü bekleyenlere dizi ekranlara gelmeyecek.



Arka Sokaklar son bölüm özeti!



Avukat Nedim ile eşi Aydan rutin doktor kontrolü çıkışında silahlı saldırıya uğrarlar. Nedim iyi durumdadır; ancak, Aydan yaralıdır. Apar topar ameliyathaneye alınır. Aydan’ın, birçok yerinden kurşun yarası vardır. Bebeğinde, kendisinin durumu kritiktir. Bu sırada yeni bir narkotik polisi tayini olur. Bu kişi Aslı adında yeni biridir. Aslı, İstanbul’a ekibiyle birlikte tayin olmuştur ve Engin Müdür’e emanet edilir.