Arka Sokaklar Rıza Baba neden yok? Emniyet Amiri Rıza Soylu öldü mü? Zafer Ergin diziden çıktı mı ayrıldı mı? çok merak edildi. Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği Arka Sokaklar birkaç haftadır stok bölümleriyle ekranlara geliyordu.

Arka Sokaklar Rıza Baba neden yok? Emniyet Amiri Rıza Soylu öldü mü? Zafer Ergin diziden çıktı mı ayrıldı mı? çok merak edildi. Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği Arka Sokaklar birkaç haftadır stok bölümleriyle ekranlara geliyordu. Corona virüs nedeniyle sete aran veren ekip tüm tedbirleri alarak çekimlere başladı. Ancak kadroda eksik isimler olması dikkatlerden kaçmadı. Şüphesiz bunlardan en önemlisi Rıza Baba oldu. Ekibin adeta beyni olan Rıza Soylu'nun nerede olduğu Zafer Ergin'in diziden ayrılıp ayrılmadığı da her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu durumu haberimizde ele aldık.



Corona virüs nedeniyle birkaç haftadır çekimleri duran Arka Sokaklar bugün yeniden sete çıktı.  Son iki bölümde dizide Bahar karakterine hayat veren Merve Oflaz, hasta olduğu için 549 ve 550. bölümde yer almamıştı. Yeni bölüm çekimlerinde bir kötü haber de Rıza Baba'dan geldi.





Arka Sokaklar Rıza Baba nerede? Neden yok



Dizinin ana karakterlerinden biri olan Rıza Baba ne yazık ki önümüzdeki yeni bölümlerde yer alamayacak. Rıza Soylu'nun hasta olduğu söylenerek senaryo dışında bırakılacak. Çünkü Arka Sokaklar'da Rıza Baba karakterine hayat veren usta oyuncu Zafer Ergin, salgına yönelik tedbir kararları kapsamında 65 yaş ve üstüne gelen sokağa çıkma yasağına takıldı.



Özetle, corona virsü nedeniyle 65 yaş ve üstü dışarı çıkamadığı için Zafer Ergin sete gelemedi. Peki  Zafer Ergin Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?

Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK! Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK!


Zafer Ergin Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?



Böyle bir durum söz konusu değil. Ergin 1942 doğumlu yani 78 yaşında olduğu için sokağa çıkma yasağına takıldı. Ancak bu durum ortadan kalkar kalkmaz Zafer Ergin, Arka Sokaklar kadrosunda yeniden yer bulacak.



Öte yandan 2020 - 2021 yeni sezonunda Arka Sokaklar dizisi 15. sezonu ile ekranlarda olmaya devam edecek.