Arka Sokaklar Serpil kimdir? Gerçek adı ne kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Kanal D ekranlarının sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar Serpil kimdir? Gerçek adı ne kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Kanal D ekranlarının sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda corona virüs arası sonra eren dizi son olarak 550. bölümüyle ekranlara geldi. bölümde sıkça gördüğümüz ve çok zor durumdaki bir kadının olarak karşımıza çıkan Serpil ise çok merak edildi. Peki Arka Sokaklar Serpil kim? Adı ne kaç yaşında



23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak! 23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak!


Arka Sokaklar Serpil kimdir? Adı ne



Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde Serpil karakterine hayat veren oyuncu Filiz Kaya’dır.



1982 doğumlu olan Filiz Kaya, Kurt Seyit ve Şura ile İki Dünya arasında dizilerinde rol almıştır. Kaya son olarak da Arka Sokaklar dizisinde tecavüze uğrayan bir kadın olan Serpil'e hayat verdi.



Arka Sokaklar son bölümde ne oldu?



Kadri, oğlunu öldüren kişinin Cemal olduğunu öğrenince ona tuzak kuruyor. Cemal, Ezgi ile birlikte bu tuzağın içine düşüyor. Kadri ve adamları, Ezgi ile Cemal'e dört bir koldan ateş etmeye başlıyorlar. Ezgi ve Cemal bu cendereden sağ çıkmayı başarabilecekler mi? Bu durum, ekibin başına tekrar büyük bir dert açıyor. Kadri'nin yakalanması geciktikçe ve Nedim'in de kaçması ekibimizi çıkmaza sokuyor. Bu sırada Nedim, eşinin ve doğmamış bebeğinin intikamını almak için Kadri'nin peşine düşüyor. Kadri'ye ulaşan Nedim, intikamını alacağı sırada kötü bir sürprizle karşı karşıya kalıyor.