Aşk 101 dizisi nerede çekildi? Konak neresi? her yerde aranmaya başladı. Netflix'te 24 Nisan 2020'de Aşk 101 adında gençlik ve komedi türündeki Türk internet dizisi yayınlandı.

Aşk 101 dizisi nerede çekildi? Konak neresi? her yerde aranmaya başladı. Netflix'te 24 Nisan 2020'de Aşk 101 adında gençlik ve komedi türündeki Türk internet dizisi yayınlandı. 8 bölümden oluşan ilk sezon senaryosunu Meriç Acemi yazdı ve yönetmen koltuğuna Ahmet Katıksız oturdu. 

İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün! İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün!


Dizinin başrollerini; Kaan Urgancıoğlu, Alina Boz, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, İpek Yazıcı, Selahattin Paşalı, Bade İşçil ve Tuba Ünsal gibi isimler paylaşıyor. Aşk 101 dizisinde; 1990'lı yıllarda Türkiye'sinde hayatta kendi yollarını bulmaya çalışan bir grup genç, çok sevdikleri öğretmenleri okuldan ayrılmasın diye onun aşık olması için uğraşırlar. 1998 yılında geçecek olan dizide gençler, öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmek için çaba harcarlar. Peki Aşk 101 dizi seti nerede?





Aşk 101 nerede çekiliyor? Dizi seti nerede



Dizi çekimleri İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Maçka - Akif Tunçel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.



Aşk 101 nasıl izlenir?



Aşk 101 dizisini izlemek için öncelikli olarak Netflix'e belli bir ücret karşılığında abone olmanız gerekmektedir. Netflix'e abone olduktan sonra Netflix'in resmi sitesinden ya da uygulamasından mobil olarak izleyebilirsiniz.



Aşk 101 ikinci sezon olacak mı?



Netflix'in yeni dizisi Aşk 101 devam edecek mi henüz bilemiyoruz. Konuyla ilgili ne Netflix'ten ne de Ay Yapım'dan bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin bu kadar sevildiğini düşünürsek Aşk 101'in devamı gelecektir.