Netflix yeni Türk dizisi Aşk 101 yayın tarihi belli oldu. Daha önce tanıtımları da sık sık çıkan Aşk 101 Dizisi netflix yayın tarihi sizlerle.

Netflix yeni Türk dizisi Aşk 101 yayın tarihi belli oldu. Daha önce tanıtımları da sık sık çıkan Aşk 101 Dizisi netflix yayın tarihi sizlerle. Aşk 101 ne zaman başlayacak? Aşk 101 oyuncuları ve konusu ne?



Aşk 101 Dizisi Oyuncuları kimler?



Yeni dönemin yükselen yıldızları Aşk 101 dizisilye Netflix'e geri dönüyor. Alina Boz, Kubilay Aka, Selahattın Paşalı ve Mert Yazıcıoğlu gibi yıldızların yr aldığı A101 Aşk dizisi Netflix'te yayın hayatına resmen başlıyor.



Aşk 101 ne zaman başlayacak?



Netflix'in Hakan Muhafız ve Atiye sonrası üçüncü dizisi, Rise Of Ottoman'la birlikte 4. projesi resmen yayın hayatına başlıyor. Tüm dünyanın gözü genç yıldızların yer aldığı Aşk a101 dizisine çevrildi. Son dönemin en yetenekli yıldızların yer alacağı dizi, Netflix'te 24 Nisan 2020'de tüm dünyayla aynı anda yayın hayatına başlayacak.



Aşk A101 dizisi 2. sezon olacak mı?

Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor! Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor!


Netflix, dizileri yayınlamadan önce sezon bilgisi paylaşıyor. Şu an elde olan bilgilere Göre Aşk 101 dizisi 2. sezonu yok. Tek sezondan oluşacak dizi 8 bölüm olarak yayınlanacak. Ancak izlenme ve sevilme durumuna göre tüm yıldızlarla ikinci sezon anlaşması yapılacak.



Aşk A101 Tam oyuncu kadrosu!



Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor.



Aşk 101 24 Nisan 2020'de Netflix'te!