Kanal 7'nin hafta içi hergün yayınlanan ve çok sevilen dizisi Aşk Bir Rüya 38. bölümde neler olacak? Kanal 7 Aşk Bir Rüya son bölüm özeti 27 Mart Cuma günü neler oldu? çok merak ediliyor.

Resmi Gazetede Açıklanan Emeklilere Özel Haber! Emekliye Borçlarını Kapatmak İçin Destek Verilecek Resmi Gazetede Açıklanan Emeklilere Özel Haber! Emekliye Borçlarını Kapatmak İçin Destek Verilecek

Kanal 7'nin hafta içi hergün yayınlanan ve çok sevilen dizisi Aşk Bir Rüya 38. bölümde neler olacak? Kanal 7 Aşk Bir Rüya son bölüm özeti 27 Mart Cuma günü neler oldu? çok merak ediliyor. İşte detaylar...



Thapki Şada’ya karşı sıcak davranır fakat Şada ona zarar vermek için harekete geçer. Thapki Şada’nın kurduğu tuzağa düşecek mi? 38. bölüm Dhruv ve Şada’nın düğünü için hazırlıklar başlar. Thapki Şada’ya son derece sıcak davranır. Fakat Şada onu köşeye sıkıştıracak hamleler yapar. Bihan ise annesinin Dhruv ve kendisi arasında ayrımcılık yaptığını görünce ağlamaya başlar. Onu gözyaşları içinde gören Thapki çok şaşırır. Öte yandan Şada Thapki’ye zarar vermek ister. Depodaki kandil yağının ısınmasını sağlayan Şada, Thapki’yi yakmak için ona bir tuzak hazırlar. Şada’nın hareketlerinden şüphelenen Thapki onun kurduğu tuzağa düşecek mi?





AŞK BİR RÜYA KONUSU:



Aşk Bir Rüya, izleyicilerine aşkın en masum halini gösteriyor. Kekemeliği yüzünden birçok kişinin hor gördüğü fakat içindeki neşeli çocuğu her şeye rağmen hayatta tutmayı başaran Thapki’nin umut dolu öyküsü Aşk Bir Rüya ile izleyicisiyle buluşuyor.



Thapki evlilik çağına gelmiş, kekemelik sorunu olan zeki bir kızdır ve bu durumun neşe dolu uysal karakterini etkilemesine izin vermez. Ancak kekemeliği yüzünden kimse onunla evlenmek istemez. En sonunda Mishra ailesi oğulları Diwakar’ın onunla evlenmesini kabul eder. Diwakar ise Thapki’nin kekemeliği yüzünden bu evliliği istemese de ailesinin açgözlülüğü yüzünden kabul etmek zorunda kalır. Nişan günü geldiğinde daha fazla dayanamayan Diwakar Thapki’yi terk eder. Bu duruma çok üzülen Thapki kendi içine kapanır. Fakat Thapki birkaç hafta sonra Dhruv Pandey’e ait 365 adlı haber kanalında hayatını değiştirecek bir iş bulur. Yeni işinin kendisine yeni maceralar getireceğinden habersiz olan Thapki’yi neler bekliyor?