Kanal D ekranlarında yayınlandığı döneme damgasını vuran ve çok sevilen Aşkı Memnu dizisi nerede çekildi? Türk edebiyatının başyapıtlarından Aşk-ı Memnu romanından uyarlanan ve aynı isimle ekranlara gelen Aşk-ı Memnu Bihter ve Behlül'ün yasak aşkını konu

Kanal D ekranlarında yayınlandığı döneme damgasını vuran ve çok sevilen Aşkı Memnu dizisi nerede çekildi? Türk edebiyatının başyapıtlarından Aşk-ı Memnu romanından uyarlanan ve aynı isimle ekranlara gelen Aşk-ı Memnu Bihter ve Behlül'ün yasak aşkını konu alıyordu. Hikayede her şey Adnan Ziyagil'in kendinden yaşça küçük Bihter ile evlenmesiyle başlar. Bihter ve Behlül yasak aşklarına engel olamaz ve Ziyagil konağında herkesin hayatını değiştirecek gelişmeler olur. Peki Aşkı Memnu dizisi İstanbul'da hangi konakta nerede çekildi? Ziyagil konağı nerede? 



Aşk- Memnu dizisinde birçok sahne Ziyagil Köşkü'nde çekilmiştir. Aşkı Memnu dizisinin çoğu sahnelerinin çekildiği yalı, İstanbul Sarıyer'de bulunan bir yalıdır. Bu yalının sahibi Türkiye'nin en zengin iş adamları arasında yer alan Rahmi Koç'tur.





Aşk-ı Memnu nerede çekildi? Ziyagil Köşkü hangi ilin neresinde



Aşk-ı Memnu dizisinin çoğu sahnelerinin çekildiği yalı, İstanbul Sarıyer'de bulunan bir yalıdır. Bu yalının sahibi Türkiye'nin en zengin iş adamları arasında yer alan Rahmi Koç'tur.



Aşk-ı Memnu dizisinin konusu ve oyuncuları

İş Bankası Müjdesi! 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Yeni Taksit Tablosu Yayımlandı! İş Bankası Müjdesi! 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Yeni Taksit Tablosu Yayımlandı!


Aşkı Memnu dizisinde Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Beren Saat, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi çok ünlü isimler yer almıştı. Dizide Bihter Karakterini canlandıran Beren Saat ve Behlül karakterini Kıvanç Tatlıtuğ oynamıştı. Dizinin entrika kraliçesi Firdevs Yöreoğlu karakterine  Nebahat Çehre hayat verirken, Matmazel yani Deniz Hanım'ı Zerrin Tekindor oynadı. Adnan Bey karakterinde ise deneyimli oyuncu Selçuk Yöntem yer almıştı. Dizinin final bölümü büyük heyecana sahne olmuş, Adnan Bey Bihter ile Behlül'ün yasak aşkını öğrenmiş, Bihter silahla intihar etmişti.