Tüm Türkiye etkisi altına alan 10 yaşındaki Atakan Kayalar, annesine yaptığı büyük saygısızlık gözlerden kaçmadı. Sosyal medyada 24 saatte ülke gündemine oturan, CNN Türk'ten ucankus'a kadar bir çok canlı yayına katılan Atakan Kayalar'ın annesine yaptığı

Tüm Türkiye etkisi altına alan 10 yaşındaki Atakan Kayalar, annesine yaptığı büyük saygısızlık gözlerden kaçmadı. Sosyal medyada 24 saatte ülke gündemine oturan, CNN Türk'ten ucankus'a kadar bir çok canlı yayına katılan Atakan Kayalar'ın annesine yaptığı büyük saygısızlık sosyal medyayı ikiye bölmeyi başardı.



Atakan Kayalar'ın son hareketi sosyal medyayı ikiye böldü!



Dün alışveriş merkezinde kitaplara bakarken düşünceleri söyleyen 10 yaşındaki Atakan Kayalar, 24 saatte ülke gündemine oturdu. Atakan Kayalar'ın son videosunda annesine söylediği sözler sosyal medyayı ikiye böldü. "Seni şöyle alalım biz, tamam" demesi ve annesinin uyması sosyal medyayı ikiye böldü.

13 Milyon 200 Bin Emekliye Müjde! Nisan Ayında 12300 TL Ödenecek 13 Milyon 200 Bin Emekliye Müjde! Nisan Ayında 12300 TL Ödenecek


İşte o Anlar..





Atakan Kayalar olayı ne? Atakan Kayalar kim?



Atakan Kayalar, 5 ayda okuduğu 250 kitap ve felsefe üzerine yaptığı konuşmalarla gündemdeydi. 10 yaşındaki Kayalar, bir anda Türkiye gündemine oturmayı başardı. Milli Eğitim Bakanlığından, Cumhurbaşkanına, Tüm TV kanalları dahil atakanla röportaj için sıraya girdi. Atakan Kayalar'ın son videosunda Deha bu değil, önce annesine saygılı olsun yorumları yapıldı.