2 kişi ile oynarsanız oyunculardan biri Ateş Çocuk, diğeri Su Kızı olacaktır. Seri oyunun ilk bölümü "Orman Tapınağı" bölümüdür.

2 kişi ile oynarsanız oyunculardan biri Ateş Çocuk, diğeri Su Kızı olacaktır. Seri oyunun ilk bölümü "Orman Tapınağı" bölümüdür. Mavi Watergirl'i hareket ettirmek için A (sola hareket etmek için), D (sağa gitmek için) ve W (zıplamak için) kullanılır. Su Kızı ateş (lav) çukuruna düşerse ve Ateş Çocuğu su çukuruna düşerse oyun biter. Oyunda bir de yeşil çukur var. Her iki oyun karakteri de yeşil çukura düşmemelidir. Oyun bittiğinde her şeye yeniden başlamalısın. Ama üzülmeyin, Ateş ve Su nasıl oynanır, Ateş ve Su taktikleri nelerdir hepsi haber metnimizin detaylarında…



Oyunda zeminde yeşil yapışkanlar göreceksiniz. Bunlara basmak oyun karakterlerine zarar verebilir. Onlara basmaktan kaçınmak için, hem hareketli hem de atlama tuşlarına aynı anda basmanız gerekir. Ateş Boyu'nun yeşil yapıştırıcılara basmaması için sağa hareket ediliyorsa sağ ok-yukarı ok tuşuna aynı anda basılması gerekirken Su Kız'da ise D ve W tuşlarına basıp zıplayarak doğru hareket etmelidir.



Ateş Ve Su Oyunu Nasıl Oynanır?



Oyunun amacı; Ateş Çocuğu'nun kırmızı elmasları toplar, mavi elmasları toplayan ise Su Kızlarıdır. Oyunda bazı bölümler var. Bu geçitlerden geçmek için, geçide giden yolda karşılaştıkları düğmeler kullanılmalıdır. Karakterlerden biri düğmenin üzerinde dururken ve düğmeyi basılı tutarken; pasaj, diğer karakterin üzerinden atlayabileceği bir seviyeye ulaşacaktır. Örneğin, Ateş Çocuk, Su Kızının düğme üzerinde durarak geçidi geçmesine yardımcı olur. Su Kızı yolda daha yüksek bir seviyede durarak yukarı çıkar. Yolda duran düğmeye basarak, az önce tırmandığı, Ateş Çocuğu'nun tekrar zıplayabileceği seviyeye indiği geçidi yapar. Yollarına çıkan kübik kutuyu itip, tırmanamayacakları basamakları atlayarak tırmanmak için bir seviye olarak kullanmaları gerekiyor. Kübik kutuyu asla duvarın dibine kadar itmeyin. Sonra sağdaki üst duvara tırmanmak için kübik kutuyu bir seviye olarak kullanmanız gerekecektir. Bu seviye için çıkış kapısına ulaşmanızı sağlayacak olan oyunun son aşamasıdır. Yol üzerindeki tüm elmasları toplayarak, yanmadan çıkış kapısına varırlar. Her ikisi için de çıkış kapısının açılabilmesi için ikisinin de aynı anda kapının önünde olması gerekir. Çıkış kapısı açıldığında, bir sonraki seviyeye ulaşılacaktır.



Ateş Ve Su Nedir?



Zamanın en popüler oyunlarından biri olan Ateş ve Su 2, çocukların ve gençlerin en çok tercih ettiği strateji oyunları olmaya devam ediyor. İçerisindeki 2 ana karakter üzerinden bolca strateji ve dayanışma barındıran bu oyun, çocuklara önerilebilecek eğlenceli oyunlardan biridir. Popüler ateş ve su oyunu, farklı bir versiyonla ateş ve su 2 olarak karşımıza çıkıyor.



Fire and Water 2 Hangi Cihazlardan İndirilebilir?



Çok sevilen Fire and Water'ın Android cihazlarda Google Play'den ve IOS'taki App Store'dan indirilebilen ikinci versiyonu oyun severlerin beğenisine sunuldu. İlk defa çok sevilen ve ilk versiyonu sevenler tarafından sevilen bu versiyonda macera ve strateji dolu bölümler oldukça popülerdi.

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!


Ateş ve Su 2 Oyununun İçeriği Nedir?



Oyun iki kişi ile oynanır. Play butonuna basarak oyun alanını açmanız ve belirtilen süre içerisinde bölümü tamamlamaya çalışmanız gerekiyor. Her iki oyuncu da rakiplerinin değil birbirlerinin hayranları olarak oyundaki aşamaları geçmeye çalışıyorlar. Bu oyun stratejik olarak belirli bir yön çizen bir içeriğe sahip ve su veya ateş ile dolu farklı tuzaklardan ve deliklerden geçebilmelisiniz. Ateş ve Su 2 oyunun içeriği 4 farklı bölümden oluşuyor ve bu dört bölüm aynı zamanda maceracı alt bölümlerden oluşuyor. Oyunda tasarlanan ve oyuncuya sunulan platformun tepesine ulaşılarak çıkış kapısına geçilmesi hedefleniyor. Bu arada çeşitli mücevherler toplanarak puanlar kazanılır. Oyunun avantajlarından biri de her an durma yeteneğine sahip olmanız. Size verilen süre ekranın sağ üst köşesinde, sağ alt köşedeki yeşil butona tıklayarak oyunu durdurmanız gereken bir alan var. Her iki karakterin de birbirine yardım ettiği alanlar kapalı kapı alanlarıdır. Hem akıl yürüterek hem de birbirinize yardım ederek oynayabileceğiniz bu eğlenceli oyunu henüz oynamadıysanız kesinlikle denemelisiniz.