Atiye 2. sezon fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.

Atiye 2. sezon fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.  Netflix dizilerinin başlama tarihi yavaş yavaş netleşyor. Peki Netflix Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak açıklaması ve Atiye 2. sezon fragman izle detayları oluşturuldu mu? Sonbahar mevsimi ile birljte senelerdir biliindiği üzere tüm diziler startını Netflix Atiye 2. sezon ne zaman aramaları başladı. Özellikle de bu sene en ünlü platformlar arasında yer lmayı başalaran ve milyonlarc takipçisi bulunan Netflix platformunda geçtiğimiz sezon başlayan ve çok izlenen hatta sezon sonunda tekrar ne zaman başlayacak orularının en çok sorulduğu dizisi Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak sorusunun cevabı geçtiğimiz günlerde Atiye 2. sezon fragmanının yayınlanması akabinde çok merak edildi. 



Çok takip edilen Netflix ekranlarında yayınlanan Atiye 2. sezon fragmanını haberimizde bulabilirsiniz. Özellikle de sizler için araştırmasını yaptığımız Netflix Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak sorusunun da cevabını haberimizde vereceğiz. Geçtiğimiz szon Atiye 1. sezon izle ndikten sonra sosyal medya da Netflix Atiye 2. sezon yayınlanmayacağı dizinin final yaptığı söylenitileri ortaya atılmıştı. Ancak öyle ki şı sıralar Netflix Atiye 2. sezon ne zaman sorusundan çok Atiye 3. sezon olacak mı srusu sorulmakta. Çünlü Atiye 2. sezon çekimlerinin de bittiği öğrenildi.



 Netflix Atiye 2. sezon ne zaman soruları sorulmaya Ağustos ayı itibari ile başlamıştı. Netflix Lucifer gibi çok ilgi ile izlenilen serilerin devamının başladığı şu günlerde herkes Atiye dizisi hakındaki son gelişmeleri merakla takip ediyor. Peki Netflix Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak?  Tarihin göbeği Göbeklitepe'de yaşamı konu edinen Atiye dizisi hakkında çok spekülasyonlaryapılırken, Atiye 2. sezon için startını verdi. Netflix tarafından Atiye 2. sezon açıklaması yapıldı. Son dakka gelişmelerde Atiye 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu yanıtlandı. Atiye 2. sezon 10 Eylül'de başlayacak ve Atiye yeni sezon fragmanı da şu sıralar ilgi ile takip edilmekte. 



Beren Saati2in başrolğnü oynadığı ve mistik ve sıradan bir hayatın konu edinildiği Netflix Atiye dizisi 2. sezon merakla bekleniyor. 





ATİYE DİZİSİ KONUSU



Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.



ATİYE DİZİSİ OYUNCULARI KİM?



Beren Saat – Atiye



Mehmet Günsür – Erhan



Metin Akdülger – Ozan



Melisa Şenolsun – Cansu



Başak Köklükaya – Serap



Civan Canova – Mustafa



Meral Çetinkaya – Zühre



Hazal Türesan – Hannah

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Cezmi Baskın – Öner



Tim Seyfi – Serdar



Netflix Hakkında: Netflix, 190’dan fazla ülkede 193 milyon ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.